Sådan Fremskyndes USB-portens Arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes USB-portens Arbejde
Sådan Fremskyndes USB-portens Arbejde

Video: Sådan Fremskyndes USB-portens Arbejde

Video: Sådan Fremskyndes USB-portens Arbejde
Video: Lille mini bærbart køleskab - til krukker 2024, Kan
Anonim

De fleste enheder er tilsluttet en USB-port på en computer i dag. Hvis USB-portens hastighed ikke er så vigtig, når du tilslutter en printer eller scanner, så når en bærbar harddisk, et flashdrev, et digitalt kamera er tilsluttet det i filoverførselstilstand, afspilles USB-portens hastighed meget vigtig rolle. I nogle tilfælde kan USB-hastigheden øges.

Sådan fremskyndes USB-portens arbejde
Sådan fremskyndes USB-portens arbejde

Er det nødvendigt

PCI USB-controller

Instruktioner

Trin 1

Den første metode hjælper, hvis din computer som standard ikke er indstillet til den maksimale hastighed for USB-porte. Tænd for din computer. Straks efter at du har tændt tænd / sluk-knappen på systemenheden på tastaturet, skal du trykke på Del- eller F1-, F2-knappen. Derefter finder du dig selv i BIOS-menuen, hvor du finder USB-indstillingen. Baseret på bundkortmodellen og BIOS-versionen kan USB-indstillingerne være i forskellige sektioner.

Trin 2

Når USB-indstillingen er valgt, skal du indstille den til den højest mulige værdi (sandsynligvis vil det være USB 2.0). Hvis værdien Fuld hastighed er tilgængelig, skal du indstille den. Gem indstillingerne, når du afslutter BIOS. Computeren genstarter. Nu vil portens hastighed stige mærkbart.

Trin 3

Hvis dit bundkort har USB 1.0-porte, kan deres hastighed ikke øges. Du kan finde ud af typen af porte i manualen til bundkortet eller i BIOS som beskrevet ovenfor. Sådanne porte i sig selv er meget langsomme, og man bør ikke forvente høj hastighed fra dem. Vejen ud af situationen kan være at købe en PCI USB-controller. Installation af enheden tilføjer nye højhastigheds USB-porte til systemkortet. De hurtigste controllere er PCI USB 3.0.

Trin 4

Træk stikket ud af computeren, og fjern dækslet. Installer controlleren i PCI-stikket. Disse slots er placeret nederst til venstre på bundkortet. De er underskrevet. Sæt controlleren i, og fastgør den med skruen. Sørg for, at den passer godt i åbningen. Luk ikke låget på systemenheden endnu. Tænd for din computer. Systemet registrerer automatisk enheden og installerer driverne. Når meddelelsen vises, at enheden er klar til brug, skal du indsætte USB-flashdrevet og kontrollere. Hvis alt fungerer, skal du lukke låget til systemenheden.

Anbefalede: