Er Det Muligt At Installere Whatsapp På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Installere Whatsapp På En Computer
Er Det Muligt At Installere Whatsapp På En Computer

Video: Er Det Muligt At Installere Whatsapp På En Computer

Video: Er Det Muligt At Installere Whatsapp På En Computer
Video: WhatsApp and Viber for Computer 2024, April
Anonim

Blandt de velkendte internetbudbringere er WhatsApp en af de første i popularitet. Det giver dig mulighed for at udveksle meddelelser, overføre filer og foretage gratis opkald via Internettet. Installation af whatsapp på en smartphone er meget enkel, men ofte spørger folk sig selv - er det muligt at installere whatsapp på en computer?

Er det muligt at installere whatsapp på en computer
Er det muligt at installere whatsapp på en computer

Sådan installeres WhatsApp på Windows

Whatsapp skal først installeres på din smartphone. Du kan installere WhatsApp på din computer, hvis du bruger Windows 8.1 eller nyere. Gå til downloadsiden https://www.whatsapp.com/download/ i din computerbrowser. Hvis du har en 32-bit version af operativsystemet, skal du klikke på linket under den bærbare computer for 64-bit, vælg den store grønne knap. WhatsAppSetup.exe-filen downloades. (For at kontrollere din systemversion skal du klikke på Start-knappen og vælge "Indstillinger> System> Systemoplysninger." Afsnittet Enhedsspecifikationer viser din Windows-version (32-bit eller 64-bit).

Billede
Billede

Start det op. Følg instruktionerne, der vises på computerskærmen.

1. Åbn WhatsApp på din telefon.

2. Klik på Menu eller de tre prikker i øverste højre hjørne eller Indstillinger, og vælg WhatsApp Web.

3. Peg din telefon mod skærmen, og scan QR-koden.

4, Klik på "Ok, okay", hvorefter koden genkendes, og du vil se et whatsapp-vindue med alle dine kontakter.

Billede
Billede

Enig i, at det er meget mere behageligt at bruge en computer til at udveksle filer og fortsætte korrespondance.

Sådan installeres WhatsApp på Mac

Du kan installere whatsapp på Mac OSX 10.9 (eller nyere). På download-siden skal du vælge Download til Mac OSX 10.9 og nyere. Download filen, kør den, og følg instruktionerne på computerskærmen. Installationsprocessen er den samme som for windows.

Du kan også downloade installationsfiler fra Apple App Store eller Microsoft Store.

Webversion af WhatsApp

Hvis du har et andet operativsystem, kan du bruge webversionen af WhatsApp. Gå til følgende link https://web.whatsapp.com/ i browsere Chrome, Firefox, Opera, Safari eller Edge. Scan QR-koden i henhold til instruktionerne på computerskærmen. Webversionen af den gratis messenger åbnes i din browser.

Bemærk, at whatsapp på en smartphone skal køre, mens du arbejder med whatsapp på en computer. Hvis telefonen er slukket, afbrudt fra internettet, eller hvis applikationen er inaktiv, fungerer whatsapp ikke på computeren.

Alle meddelelser, du sender og modtager, er fuldt synkroniseret mellem din telefon og computer, og du kan se dem på begge enheder. Alle handlinger, du udfører på din telefon, reflekteres samtidigt i WhatsApp på din computer og omvendt. Da applikationen kører på din computer, har du support til systemmeddelelser, genvejstaster og mere.

Anbefalede: