Sådan Oprettes En Computer Med Et Wi-fi-punkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Computer Med Et Wi-fi-punkt
Sådan Oprettes En Computer Med Et Wi-fi-punkt

Video: Sådan Oprettes En Computer Med Et Wi-fi-punkt

Video: Sådan Oprettes En Computer Med Et Wi-fi-punkt
Video: Сети WI-FI (IEEE 802.11) 2024, Kan
Anonim

For at bruge din stationære computer som et Wi-Fi-hotspot skal du købe og konfigurere en passende adapter. Denne proces har mange finesser og faldgruber, der skal tages i betragtning.

Sådan oprettes en computer med et wi-fi-punkt
Sådan oprettes en computer med et wi-fi-punkt

Instruktioner

Trin 1

Køb en Wi-Fi-adapter med funktionen til at oprette et trådløst adgangspunkt. Sørg for at kontrollere kompatibiliteten af dette udstyr med nye versioner af operativsystemer, for for nogle enheder er der kun drivere til Windows XP. Vælg USB- eller PCI-enhed.

Trin 2

Slut den købte Wi-Fi-adapter til din computer. Installer drivere og software til denne enhed. Mange Asus trådløse adaptere er baseret på en chip fra RaLink-enheder. For at disse adaptere skal fungere sammen med Windows Seven-operativsystemet, skal du downloade og installere Ralink Wireless Utility. Installer dette program, og genstart computeren.

Trin 3

Kør RaUI-programmet. Opret din computers internetforbindelse. Følg denne procedure på den sædvanlige måde uden at ændre nogen parametre. Højreklik på RaUI-værktøjsikonet i systembakken, og vælg Soft + AP-tilstand.

Trin 4

I det vindue, der åbnes, skal du angive en internetforbindelse, så netværkscomputere kan bruge den til at få adgang til netværket. Gå nu til AP-menuen. I feltet SSID skal du indtaste navnet på dit trådløse adgangspunkt. Antallet vist i Maksimum antal kammerater betyder det maksimale antal forbindelser. Vælg sikkerhedstypen ved at indtaste den i feltet Godkendelse.

Trin 5

Indtast adgangskoden i feltet Nøglemateriale, som skal specificeres for at oprette forbindelse til dit adgangspunkt. Klik på knappen Anvend. Husk adressen på din Wi-Fi-adapter, der er angivet i feltet IP-adresse. Åbn menuen Avanceret og vælg 2.4G-tilstand i feltet Trådløs tilstand. Klik på knappen Anvend.

Trin 6

Åbn nu indstillingerne på den bærbare computers netværkskort. Indtast værdien af Wi-Fi-adapterens IP-adresse i felterne "Standardgateway" og "Foretrukket DNS-server". Giv din bærbare computer en permanent IP, der adskiller sig fra computeradressen med det sidste ciffer.

Anbefalede: