Sådan Lægger Du Stress I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lægger Du Stress I Word
Sådan Lægger Du Stress I Word

Video: Sådan Lægger Du Stress I Word

Video: Sådan Lægger Du Stress I Word
Video: Ямаджи u0026 Фейджи - Минимум / Рэп Завод / Минимум слов 2024, Kan
Anonim

Undertiden i skriftlig tale fremhæves vægten ved konturen af det understregede bogstav (kursiv, størrelse eller vægt). I alle versioner af Word er det dog muligt at bruge et specialtegn til dette formål.

https://www.karlsonspb.ru/images/word
https://www.karlsonspb.ru/images/word

Instruktioner

Trin 1

Placer markøren foran eller umiddelbart efter stødbrevet. Gå til Word 2003 i menuen Indsæt og klik på Symbol. I et nyt vindue, under fanen "Symboler", skal du åbne listen "Indstil" ved at klikke på pil ned til højre for feltet.

Trin 2

Klik på Kombinerede accenter. Dette sæt indeholder tegn, der ændrer lyden på et bogstav. Du kan vælge venstre eller højre accent afhængigt af placeringen af markøren i forhold til bogstavet. Vælg det ønskede symbol, klik på "Indsæt" og "Luk".

Billede
Billede

Trin 3

For at vælge et tegn med accent i senere versioner af Word skal du gå til menuen Indsæt og klikke på Flere symboler på listen Symboler. Som standard føres du til fanen Symboler. Udvid listen "Indstil" ved at klikke på pilen til højre for feltet og markere "Kombinerede diakritiske tegn". Vælg det ønskede ikon.

Trin 4

Der er en anden måde at indsætte stress på. Bemærk, at når du vælger et ikon, vises den hexadecimale kode for det tegn i feltet Tegnkode. For eksempel, for at fremhæve vippet mod venstre, ville dette være 0300. Disse koder kan bruges i makroer.

Trin 5

Placer markøren foran stødbogstavet. Ring 0300, og tryk på Alt + X. Understregesymbolet vises vippet til venstre. For at få ikonet vippet til højre skal du placere markøren bag bogstavet og skrive 0301 og derefter trykke på Alt + X.

Anbefalede: