Hvordan Man Stresser Ord

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Stresser Ord
Hvordan Man Stresser Ord

Video: Hvordan Man Stresser Ord

Video: Hvordan Man Stresser Ord
Video: Келли МакГонигал: Как превратить стресс в друга? 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er det nødvendigt at sætte stress i ord i trykt tekst, som vi skriver i "Word" eller en anden editor. Selvfølgelig kan du komme af med vægt på det stressede bogstav med fed skrift eller adskille dette brev med et anførselstegn. Imidlertid giver moderne programmer dig mulighed for at indsætte et accentikon på flere måder. Det er stadig at vælge den, der passer dig.

Hvordan man stresser ord
Hvordan man stresser ord

Instruktioner

Trin 1

Hvis du arbejder i Word, skal du placere markøren efter det bogstav, du vil have accent med. Åbn derefter fanen Indsæt på øverste panel, vælg symbolfeltet i den. Find accentmærket i de åbnede celler. Klik på den en gang med venstre museknap. En indskrift med en tastaturgenvej vises nederst. For eksempel 0300, alt="Image" + x. Luk feltet med celler, og skriv 0300 umiddelbart efter det stressede bogstav i teksten. Tryk derefter på tastekombinationen alt="Image" + x på tastaturet.

Trin 2

Hvis du har brug for at stresse over vokalerne aeo, skal du bruge de latinske modstykker til disse breve. Du kan finde tastaturgenveje til dem (for eksempel 03AC alt="Image" + x for latinsk percussion a) ved hjælp af det samme skema på dokumentets øverste panel i Word: Insert-Symbol.

Trin 3

En anden mulighed for at skrive en latinsk stresset vokal er ctrl-tastekombinationen og apostrofikonet '. Skift tastaturet til det engelske layout, tryk på disse taster og derefter det engelske bogstav - den analoge til den russiske. Det vises på skærmen sammen med stresset.

Trin 4

Download den gratis tilføjelse til Word - Genopbyg fra ethvert websted med software. Dette program har makroer, der giver dig mulighed for at fremhæve ord uden at skifte til det latinske alfabet. Bemærk, at dette program ikke er kompatibelt med alle versioner af teksteditorer.

Anbefalede: