Sådan Oprettes Et Spil På Iccup I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Spil På Iccup I
Sådan Oprettes Et Spil På Iccup I

Video: Sådan Oprettes Et Spil På Iccup I

Video: Sådan Oprettes Et Spil På Iccup I
Video: [Warcraft 3 TFT] КАК СКАЧАТЬ И УСТАНОВИТЬ ICCup!!! ВРЕМЕННО МЕНЯЕМ ГАРЕНУ НА ICCup! 2024, Kan
Anonim

Iccup er den førende spilserver til DotA, et af de mest populære onlinespil i nyere tid. For at oprette et spil på iccup skal du først registrere en konto på spilserveren, forbinde iccup selv til serveren, vælge den relevante kanal og tilmelde dig spillet direkte.

Sådan oprettes et spil på iccup
Sådan oprettes et spil på iccup

Er det nødvendigt

  • - Installeret DotA;
  • - DotA Anti-Hack Launcher.

Instruktioner

Trin 1

Gå til det officielle iccup-websted og gennemgå registreringsproceduren. Klik på Register-linket øverst til højre i vinduet. Indtast det ønskede brugernavn i feltet Login og din adgangskode i feltet Password. Gentag den indtastede kombination i adgangskode igen. Indtast din e-mail, indtast koden fra billedet. Når du er færdig med at indtaste data, skal du klikke på knappen Registrer.

Trin 2

På den valgte spilserver-iccup skal du downloade DotA Anti-Hack Launcher-filen og installere den. Kør programmet ved hjælp af ikonet, der vises på skrivebordet. På venstre side af vinduet, på listen over spil, skal du vælge WarCraft og klikke på Kør Warcraft III.

Trin 3

Når du har startet spillet, skal du klikke på Battle.net-knappen øverst i vinduet. Vent, indtil forbindelsen til serveren slutter, og spilfilerne indlæses. Loginmenuen vises på skærmen, hvor du skal angive det kaldenavn og den adgangskode, der bruges, når du registrerer din konto.

Trin 4

For at vælge et sted for kommunikation skal du klikke på knappen "Kanal" øverst til venstre i vinduet. Vælg navnet på den ønskede kanal på listen, og klik derefter på "Deltag".

Trin 5

For at oprette forbindelse til selve spillet skal du klikke på det rulleformede ikon under Battle.net. I det vindue, der vises, vil du blive præsenteret for en liste over spil, der i øjeblikket er tilgængelige. Klik på den bedst egnede og vent, indtil serveren er fuld. For et 5x5-spil kræves der 10 spillere til et 3x3-spil - 6. Downloadet starter straks efter serveren er fuld.

Trin 6

Spillet slutter, når et af holdene vinder. For at vinde skal du forsvare tronen eller engagere dig i ødelæggelsen af fjendens strategiske punkter og dræbe hans helte. Hvis du vil afslutte spillet tidligt, skal hvert af teammedlemmerne indtaste prompt -ff i meddelelsesboksen, hvorefter spillet betragtes som tabt.

Anbefalede: