Sådan Bestemmes Undernetmasken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Undernetmasken
Sådan Bestemmes Undernetmasken

Video: Sådan Bestemmes Undernetmasken

Video: Sådan Bestemmes Undernetmasken
Video: Sådan løses HF-C opgave om grupperet statistik i GeoGebra 2024, Kan
Anonim

Hvad er undernetmaske? Hvis du forsøger at forklare det visuelt, kan du forestille dig netværks-id'et som et gadenavn og computer-id'et som et husnummer på samme gade. Tag for eksempel adressen "Troitskaya, 15", hvor "15" vil være computeridentifikatoren, og "Troitskaya" - netværksidentifikatoren. Subnetmasken angiver, hvilken del af IP-adressen, der er netværks-id'et, og hvilken del er værts-id'et. Hvordan bestemmer jeg undernetmasken? Der er flere måder at gøre dette på.

Sådan bestemmes undernetmasken
Sådan bestemmes undernetmasken

Instruktioner

Trin 1

Den første måde er, at undernetmasken er specificeret i netværksforbindelsens egenskaber. Og for at se det skal du gå til følgende adresse: Til Windows XP. "Start" -> "Indstillinger" -> "Kontrolpanel" -> "Netværksforbindelser". Højreklik på en aktiv forbindelse. I listen over protokoller, der åbnes, skal du finde "Internetprotokol (TCP / IP)" og klikke på knappen "Egenskaber". I det indstillingsvindue, der åbnes, i den tilsvarende linje vil du se undernetmasken For Windows 7. "Start" -> "Kontrolpanel" -> "Netværk og internet" -> "Se netværksstatus og opgaver". Klik på en aktiv forbindelse på listen over aktive netværk. Klik på "Detaljer" i det vindue, der åbnes. På den resulterende liste indeholder den tilsvarende linje undernetmasken.

Trin 2

Oftest sker det, at computeren modtager alle forbindelsesindstillinger automatisk, og de er ikke specificeret i forbindelsesegenskaberne. I dette tilfælde kommer metode nummer to til undsætning. Først skal du åbne en Windows-kommandoprompt. Dette kan gøres ved at gå til adressen: "Start" -> "Alle programmer" -> "Tilbehør" -> "Kommandolinje". Eller: "Start ->" Kør cmd.exe ". Derefter åbnes et kommandolinjevindue foran dig. I det skal du skrive ipconfig-kommandoen. Indtast kommandoen, tryk på Enter og en liste med netværksindstillinger vises i kommandolinjevinduet. Det er kun blandt dem, der finder undernetmasken.

Anbefalede: