Sådan Oprettes En Ny Diskpartition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ny Diskpartition
Sådan Oprettes En Ny Diskpartition

Video: Sådan Oprettes En Ny Diskpartition

Video: Sådan Oprettes En Ny Diskpartition
Video: Sådan oprettes ny kunde i Business Central 2024, Kan
Anonim

For at organisere dine data eller installere et ekstra operativsystem kan du oprette en ekstra partition på din harddisk. Lad os se, hvordan du kan gøre dette ved hjælp af Acronis Disk Director-programmet.

Sådan oprettes en ny diskpartition
Sådan oprettes en ny diskpartition

Instruktioner

Trin 1

Download programmet på den officielle hjemmeside i afsnittet "Hjemme og hjemmekontor". Acronis Disk Director downloades til din computer som en fil, der skal installeres på din computer som et normalt program.

Trin 2

Kør programmet efter installationen, og klik på partitionen, hvis ledige plads vil blive brugt til at oprette en ny logisk disk. Vælg kommandoen Split Volume i menuen til venstre.

Trin 3

Indtast den ønskede størrelse for den nye partition i feltet Ny lydstyrke. Feltet Initial Volume Size udfyldes automatisk.

Trin 4

Klik på knappen "OK" for at vende tilbage til hovedprogramvinduet. Øverst i vinduet vil du se knappen "Anvend ventende handlinger". Klik på den for at genstarte din computer og tillade, at programmet opretter en ny partition.

Trin 5

Under genstart opretter programmet en harddiskpartition med de angivne dimensioner, og efter at systemet er fuldt indlæst, kan du bruge det.

Anbefalede: