Sådan Gendannes En Slettet Diskpartition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Diskpartition
Sådan Gendannes En Slettet Diskpartition

Video: Sådan Gendannes En Slettet Diskpartition

Video: Sådan Gendannes En Slettet Diskpartition
Video: КАК ПРЕОБРАЗОВАТЬ ДИСК ИЗ MBR В GPT 2024, Kan
Anonim

Når du konfigurerer en harddisk, opstår der ofte problemer, når en vigtig partition ved et uheld slettes. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at bruge den korrekte algoritme til at gemme vigtige filer.

Sådan gendannes en slettet diskpartition
Sådan gendannes en slettet diskpartition

Nødvendig

Arconis Disk Director

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at oprette nye lokale drev i stedet for eksterne partitioner. Denne procedure overskriver harddisksektorer og mister vigtige oplysninger. Download og installer Acronis Disk Director eller Partition Manager.

Trin 2

Kør ASD-værktøjet. Aktiver programmets manuelle tilstand. For at gøre dette skal du vælge det relevante punkt i menuen "Vis". Find en grafisk gengivelse af den ledige plads på din harddisk. Klik på den med højre museknap.

Trin 3

I det vindue, der åbnes, skal du vælge punktet "Recovery", der findes i menuen "Advanced". Genaktiver den manuelle tilstand for at fortsætte hjælpeprogrammet. Klik på knappen Næste for at gå til den nye menu.

Trin 4

Aktivér dyb søgning. Mest sandsynligt findes for nylig slettede partitioner i enhver tilstand, men det er bedre ikke at risikere det. Efter et stykke tid vises navnene på allerede eksisterende partitioner på listen "Tilgængelige drev". Vælg den ønskede lydstyrke, og klik på knappen Næste.

Trin 5

Vent, indtil du vender tilbage til programmets hovedmenu. Sørg for, at den valgte lydstyrke vises på listen over tilgængelige lokale drev. Klik på knappen Kør i undermenuen Operationer.

Trin 6

Klik på knappen "Fortsæt" efter kontrol af rigtigheden af de angivne parametre. Alle procedurer udføres uden at genstarte computeren. Kontroller tilgængeligheden af partitionen, når Acronis Disk Director er færdig med at køre.

Trin 7

Hvis du slettede den harddiskpartition, som operativsystemet var installeret på, skal du følge den beskrevne algoritme ved at slutte harddisken til en anden computer. Efter gendannelse af partitionen skal du køre funktionen "Systemgendannelse". Dette løser fejl relateret til beskadigelse af nogle filer.

Anbefalede: