Sådan Gendannes Værktøjslinjen I Browseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Værktøjslinjen I Browseren
Sådan Gendannes Værktøjslinjen I Browseren

Video: Sådan Gendannes Værktøjslinjen I Browseren

Video: Sådan Gendannes Værktøjslinjen I Browseren
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

En værktøjslinje i en webbrowseapplikation henviser normalt til den del af browservinduet, der indeholder forskellige kontroller. Som regel er det placeret i den øverste kant af vinduet under titlen og inkluderer menusektioner, adresselinjen, knapper til hurtig adgang til bogmærker osv. I de fleste browsere kan alle disse panelelementer deaktiveres af brugeren helt eller selektivt.

Sådan gendannes værktøjslinjen i browseren
Sådan gendannes værktøjslinjen i browseren

Instruktioner

Trin 1

Hvis værktøjslinjen mangler i Opera-browservinduet, kan du gendanne den via programmets hovedmenu. Hvis knappen til opkald til denne menu heller ikke er synlig, skal du åbne den fra tastaturet - bare tryk på Alt-tasten. Gå derefter til sektionen "Værktøjslinjer" og markér afkrydsningsfelterne ud for de værktøjslinjeposter, du vil føje til Opera-vinduet, på listen over syv linjer.

Trin 2

I Internet Explorer åbner højreklik på vinduetitlen en kontekstmenu med en liste over værktøjslinjeposter. Marker de felter, du ønsker.

Trin 3

I denne browser kan du returnere komponentdelene i værktøjslinjen på en anden måde gennem afsnittet "Vis" i applikationsmenuen. Hvis denne menu mangler, skal du trykke på Alt-tasten og derefter vende tilbage til sin plads under vinduetitlen. I afsnittet "Vis" er de vinduesdekorationselementer, du har brug for, opdelt i to underafsnit: blot "Paneler" og "Browserpaneler". Kontroller de relevante linjer for hvert underafsnit.

Trin 4

I Mozilla Firefox kan du returnere værktøjslinjen på samme måde som i Internet Explorer, forskellene er kun i mindre detaljer. Og her åbner højreklik på titlen en kontekstmenu, hvor du kan markere afkrydsningsfelterne ud for de krævede elementer i værktøjslinjen. Og ved at trykke på alt="Image" -knappen vises nøjagtig den samme menu med sektionen "View" og to sektioner til valg af panelelementer, der vises i vinduet. Den eneste forskel er, at disse sektioner hedder "Værktøjslinjer" og "Sidebjælke". Brug derfor også rækkefølgen af handlinger, der er beskrevet i de foregående to trin, i Mozilla Firefox.

Trin 5

I Google Chrome-browseren er det umuligt at miste sit eget kontrolpanel, da der ikke er nogen muligheder for at deaktivere det i menuen i denne browser. Men der er muligvis ingen bogmærkebjælke på værktøjslinjen. For at returnere det skal du åbne browsermenuen og klikke på "Indstillinger". Chrome indlæser indstillingssiden åben i fanen Generelt. Marker afkrydsningsfeltet "Vis altid bogmærkebjælke" i afsnittet "Værktøjslinje".

Anbefalede: