Sådan Aktiveres Værktøjslinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Værktøjslinjen
Sådan Aktiveres Værktøjslinjen

Video: Sådan Aktiveres Værktøjslinjen

Video: Sådan Aktiveres Værktøjslinjen
Video: Sådan får du varme i radiatoren igen 2024, Kan
Anonim

Værktøjslinjen giver brugeren mulighed for at udføre en række handlinger med de data, der findes i applikationsvinduet eller mappen. Hvis panelet pludselig forsvandt, skal du aktivere dets visning.

Sådan aktiveres værktøjslinjen
Sådan aktiveres værktøjslinjen

Instruktioner

Trin 1

I Microsoft Office Word og Excel er standardværktøjslinjen øverst i vinduet. Hvis du ikke ser det på det sædvanlige sted, er det foldet. Men selv i denne tilstand vises fanenavnene fortsat. Venstreklik på den ønskede fane, og værktøjslinjen vises. Når valget af værktøjet er afsluttet, skjules det igen.

Trin 2

For ikke at skjule værktøjslinjen hver gang skal du højreklikke på den synlige del af panelet. Kontekstmenuen udvides. Fjern markøren fra linjen "Minimer båndet" ved at klikke på den med venstre museknap. Værktøjslinjen vender tilbage til sit sædvanlige udseende. Hvis softwaren har konfigureret et genvejsbånd, kan du også udføre denne handling ved hjælp af det. Klik på pileknappen til højre for båndet, og fjern markøren fra feltet "Minimer båndet" i rullemenuen.

Trin 3

Hvis du har brug for at returnere værktøjslinjen til mapper, skal du åbne en hvilken som helst mappe på din computer. Klik på den synlige del af panelet med højre museknap og marker med en markør de komponenter, der skal vises i vinduet. Alternativ måde: vælg punktet "Værktøjslinjer" i menuen "Vis" og markér de emner, du har brug for i undermenuen med en markør. Menulinjen vises altid i mapper.

Trin 4

Hvis værktøjslinjen er forsvundet fra browseren, kan der være to muligheder: enten fuldskærmstilstand er aktiveret, eller problemet er i internetbrowserindstillingerne. I det første tilfælde skal du trykke på F11-funktionstasten på tastaturet, du vender tilbage til normal tilstand. I det andet tilfælde er metoden beskrevet i det foregående trin egnet. Tilpas visningen af de ønskede paneler ved at højreklikke på eller bruge kommandoerne i menuen "Vis".

Trin 5

Da grænsefladen er ens i de fleste programmer, kan de beskrevne metoder anvendes i næsten alle tilfælde. Hvis du vil tilføje yderligere knapper til standardværktøjslinjen, skal du bruge de avancerede indstillinger. Oftest kaldes de også fra menuen "Vis".

Anbefalede: