Sådan Oprettes Et Windows USB-flashdrev, Der Kan Startes

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Windows USB-flashdrev, Der Kan Startes
Sådan Oprettes Et Windows USB-flashdrev, Der Kan Startes

Video: Sådan Oprettes Et Windows USB-flashdrev, Der Kan Startes

Video: Sådan Oprettes Et Windows USB-flashdrev, Der Kan Startes
Video: Brugerdefineret USB-flashdrev, USB 3.0-drev, USB-kreditkort, USB-sticks, Pen Drive, OEM og engros. 2024, Kan
Anonim

BIOS i enhver moderne computer understøtter opstart fra USB-drev. Dette giver dig mulighed for at installere operativsystemet ved hjælp af en almindelig USB-stick. Nogle gange er muligheden for at oprette et Windows USB-flashdrev, der kan startes, den eneste, da de i moderne computere oftere og oftere holder op med at installere diskdrev.

Opret en bootbar Windows USB-stick
Opret en bootbar Windows USB-stick

Komponenter, der kræves for at oprette et flashdrev

  • Du har brug for det originale Windows ISO-format diskbillede. Hjemmelavede samlinger bør ikke bruges.
  • Flash-drev, fra 4 til 8 gigabyte. Størrelsen afhænger af den version af Windows, du installerer - jo nyere version, jo mere plads har du brug for.
  • En applikation, der kan oprette en bootbar en fra et almindeligt USB-flashdrev. Dette kan for eksempel være Windows 7 USB DVD Download Tool, Rufus, UltraISO, WinSetupFromUSB osv.
  • En computer med Windows allerede installeret. Det er på det, at installations-flashdrevet oprettes.

Bootbar USB-stick ved hjælp af "Windows 7 USB DVD Download Tool"

Gå til “Denne computer”, og find flashdrevikonet på listen. Højreklik på den for at åbne genvejsmenuen og klik på "Format".

Dernæst skal du finde og installere Windows 7 USB DVD Download Tool. Alle kan finde det og downloade det gratis på Microsofts websted. Den nemmeste måde at finde den på er at bruge enhver søgemaskine ved at skrive navnet i en streng.

Når du har kørt det installerede program, vil du se et lille vindue. Yderligere oprettelse er opdelt i 4 faser. Først skal du klikke på knappen "Gennemse" og vælge Windows-billedet og klikke på "Næste". Vælg derefter punktet "USB-enhed", vælg stien til det nyligt formaterede flashdrev, og klik på "Begynd kopiering". Derefter udfører programmet uafhængigt de nødvendige handlinger, og det bootbare USB-flashdrev er klar!

Bootbar USB-stick med "Rufus"

Den nyeste version kan findes på programmets officielle hjemmeside, og hjemmesiden er let at finde ved at skrive programmets navn i søgefeltet. Dette program bruges uden installation.

Efter download og kørsel af det skal du finde emnet "Enhed" i applikationsvinduet og angive flashdrevets bogstav der. Find derefter "Partitionsplan og type systemgrænseflade", og vælg "MBR til BIOS- eller UEFI-computere", hvis en pc med almindelig BIOS. Ellers skal du vælge “GPT for UEFI Computers”. For et almindeligt BIOS-filsystem (standardsituation) skal du vælge NTFS, standardklyngestørrelsen.

Vælg derefter billedet af distributionskittet ved at klikke på DVD-rom-ikonet. I det vindue, der åbnes, skal du angive stien til det og klikke på "Åbn". Efter et stykke tid er det bootbare Windows USB-flashdrev klar.

Anbefalede: