Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Spillet Ikke Starter

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Spillet Ikke Starter
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Spillet Ikke Starter

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Spillet Ikke Starter

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Spillet Ikke Starter
Video: Hvis min lærer er en vampyr ?! Skoleliv af monstre! Teen-Z i virkeligheden! 2024, Kan
Anonim

I livet for fans af computerunderholdning opstår der ofte en situation, når spillet ikke starter. Dette kan skyldes en fejl i selve applikationen eller på grund af forskellige interne faktorer i operativsystemet. Hvis spillet ikke starter, fortvivl ikke: der er en række måder at løse problemet på.

Hvad skal jeg gøre, hvis spillet ikke starter
Hvad skal jeg gøre, hvis spillet ikke starter

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at systemkravene, der er angivet på spildækslet, matcher dine. Ofte er årsagen til, at spillet ikke starter, en forældet version af operativsystemet, gamle eller manglende drivere til grafikkortet og lydkortet. Sørg for at opdatere dine DirectX- og Microsoft Visual C ++ - biblioteker. Defragmenter drevet, kontroller det for vira og eventuelle fejl ved hjælp af Windows-hjælpeprogrammet.

Trin 2

Find filen "Readme" på installationsdisken med spillet, og studer den nøje. Den indeholder ofte oplysninger om mulige problemer, der kan opstå under installation og opstart. Mapperne på installationsdisken kan også indeholde specielle opdaterede versioner af systemdrivere, der skal installeres, hvis spillet ikke starter eller stopper med at starte.

Trin 3

Husk, at hvis du ikke selv har indstillet spilindstillingerne i dialogboksen, da den blev lanceret. Hvis du indstiller dem for høje eller uegnede til din hardwarekonfiguration, kan det være grunden til, at det installerede spil ikke starter. I dette tilfælde kan du prøve at nulstille indstillingerne og indstille dem korrekt eller geninstallere spillet, hvis adgangen til dem går tabt.

Trin 4

Tænk på alle applikationer, du har installeret udover spillet for nylig. Vær særlig opmærksom på antivirus og forskellige systemoptimeringsmaskiner: de kan påvirke ydeevnen for spil og andre applikationer på alle mulige måder. Hvis du ser noget som dette, skal du afinstallere eller deaktivere unødvendige programmer, der i øjeblikket kører i baggrunden.

Trin 5

Kør spillet i kompatibilitetstilstand for andre versioner af operativsystemer. Nogle gange fungerer denne metode, især hvis gamle spil ikke starter. For at gøre dette skal du højreklikke på applikationsikonet, vælge fanen "Kompatibilitetstilstand" og indstille skiftevis de relevante parametre, starte spillet og teste det for ydeevne.

Trin 6

Søg på Internettet efter relevante oplysninger, der kan hjælpe dig med at løse problemet med at starte spillet. Brug søgemaskiner, fora, udviklerwebsted. På sidstnævnte kan såkaldte programrettelser eller opdateringer til spillet ofte frigives, hvilket forbedrer dets ydeevne og løser problemer med lanceringen.

Trin 7

Vær opmærksom på dækslet til installationsskiven. Det skal have et dekret om telefonnummer eller e-mail for kommunikation med russisk-talende support. Kontakt supportcentret og forklar dit problem. Eksperter vil fortælle dig, hvordan du retter det, eller anbefale at returnere disken.

Trin 8

Kontakt den butik, hvor du købte spillet med en garantikvittering og en disk med spillet (det skal være fri for ridser og pletter). Forklar, at dit spil ikke starter, og bed om en refusion for købet, eller skift denne disk til en anden. Sælgerne vil kontrollere spillet for ydeevne og træffe en passende beslutning.

Anbefalede: