Sådan Returneres Sprogbjælken På XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Sprogbjælken På XP
Sådan Returneres Sprogbjælken På XP

Video: Sådan Returneres Sprogbjælken På XP

Video: Sådan Returneres Sprogbjælken På XP
Video: ЧТО ЕСЛИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИЮ ИЗ WIN XP ОТКРЫТЬ В WIN 7 2024, Kan
Anonim

Sprogbjælkens forsvinden på computere, der kører Windows XP, kan skyldes flere årsager. Gendannelsen af dette element kræver ikke involvering af yderligere software og kan udføres af brugeren ved hjælp af standard systemværktøjer.

Sådan returneres sprogbjælken på XP
Sådan returneres sprogbjælken på XP

Instruktioner

Trin 1

Ring til genvejsmenuen på det nederste panel ved at klikke på højre museknap og vælge punktet "Værktøjslinjer". Gå til underemnet "Sprogbjælke" og sørg for, at afkrydsningsfeltet vises.

Trin 2

Åbn systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start", og gå til "Kontrolpanel" -elementet. Udvid linket "Regionale og sproglige indstillinger" og vælg fanen "Sprog" i den dialogboks, der åbnes. Klik på knappen "Detaljer", og gå til fanen "Avanceret" i den nye dialogboks. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Sluk for yderligere teksttjenester, og gem din ændring ved at klikke på OK.

Trin 3

Gå til fanen Indstillinger i den samme dialogboks, og klik på knappen Sprogbjælke. Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Vis sprogbjælken på skrivebordet" og bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 4

Gå tilbage til hovedmenuen Start, og gå til dialogboksen Kør. Skriv msconfig i linjen "Åbn", og bekræft lanceringen af hjælpeprogrammet ved at klikke på OK-knappen. Vælg fanen "Startup" i den åbnede dialogboks, og anvend afkrydsningsfeltet i ctfmon-linjen. Gem dine ændringer, og genstart dit system for at anvende dem.

Trin 5

Hvis ctfmon-parameteren ikke vises i msconfig-startmappen, skal du vende tilbage til hovedmenuen "Start" og igen gå til "Kør" -dialogen. Skriv regedit i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af Registreringseditor-hjælpeprogrammet ved at klikke på OK-knappen.

Trin 6

Udvid HKEY_USERS. DEFAULTSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun-grenen, og påkald genvejsmenuen ved at højreklikke i det højre editorvindue. Angiv kommandoen "Opret", og vælg underpunktet "Strengparameter". Navngiv den oprettede nøgle CTFMON.exe, og dobbeltklik på den for at åbne den.

Trin 7

Skriv drive_name: Windowssystem32CTFMON.exe på linjen Værdi, og afslut redigeringsværktøjet. Genstart systemet for at anvende de foretagne ændringer.

Anbefalede: