Sådan Tilsluttes Et DVD-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et DVD-drev
Sådan Tilsluttes Et DVD-drev

Video: Sådan Tilsluttes Et DVD-drev

Video: Sådan Tilsluttes Et DVD-drev
Video: Как подключить мотор от стиральной машины. (Две скорости) 2024, Kan
Anonim

Enhver computer, der er moralsk forældet, men som fortsætter med at fungere ordentligt, kan bruges som en fuldgyldig hjemmebiograf. For at gøre dette skal du i det mindste slutte det til et tv og et musikcenter og om nødvendigt installere yderligere udstyr. Tilslut f.eks. Et DVD-drev for at se en film.

Sådan tilsluttes et DVD-drev
Sådan tilsluttes et DVD-drev

Instruktioner

Trin 1

Sluk for computerenheden, og frakobl den helt. For at tilslutte et DVD-drev skal du fjerne sidedækslet på sagen - dette giver adgang til bundkortet og fyldningen af systemenheden. Fjern først stikket på forsiden af sagen, hvor du vil tilslutte DVD-drevet.

Trin 2

Afhængigt af hvilken grænseflade til dataudveksling mellem enheder og bundkort, der understøttes af systemet: IDE eller SATA, vil rækkefølgen for tilslutning af drevet være lidt anderledes. Generelt forbliver installationsprincippet det samme. Forbindelsesgrænsefladen er let at identificere visuelt. IDE-kabler er fastgjort med brede multi-pin-stik. SATA-grænsefladen bruger et smalt, tyndt stik. På samme tid kan to enheder tilsluttes et IDE-kabel og kun en til SATA. IDE-interfaceenheder kræver også manuel prioritering. Special jumpers-jumpers indstiller den tilsvarende status for Master- eller Slave-udstyret.

Trin 3

Når du har behandlet grænsefladen, skal du slutte ledningsstikkene til de tilsvarende udgange på DVD-drevet. Glem ikke strømledningen. Indsæt DVD-drevet i den specielle slæde, der leveres af systemenhedens design. Fastgør den med små skruer.

Trin 4

Tænd for din computer. I begyndelsen af overførslen skal bundkortet bestemme det tilsluttede DVD-drev ved at vise oplysninger om det på skærmen. Hvis dette ikke sker, skal du gå ind i BIOS og tvinge DVD-drevet til at blive fundet.

Anbefalede: