Hvorfor Starter Ikke Programmet

Hvorfor Starter Ikke Programmet
Hvorfor Starter Ikke Programmet

Video: Hvorfor Starter Ikke Programmet

Video: Hvorfor Starter Ikke Programmet
Video: Hvorfor starter ikke oppvaskmaskinen? 2024, April
Anonim

Nogle gange er det svært at afgøre, hvorfor et spil, en film eller et dokument ikke kan læses på din computer. I Windows OS-miljøet er alle disse processer ansvarlige for at udføre filer med exe-tilladelse. Disse er normalt angivet med genveje på skrivebordet eller hurtigstartlinjen. Der er situationer på grund af betjeningen af bestemte computere, når disse startfiler pludselig holder op med at fungere.

Hvorfor starter ikke programmet
Hvorfor starter ikke programmet

For at finde ud af årsagen til, at applikationen ikke starter, skal du kontrollere filforeningerne, der er installeret på computeren. Det er muligt, at de på en eller anden måde ved et uheld blev overtrådt. Filtilknytninger kan også være forkerte på grund af forkert funktion af systemet eller handlinger fra en virus, der er trængt ind i computeren.

Prøv at gendanne Windows OS til funktionsdygtig tilstand ved hjælp af et hjælpeprogram. Hvis dette ikke giver positive resultater, skal du manuelt rette situationen ved hjælp af højre museknap og genvejsmenuen, hvor du skal vælge punktet "Åbn med".

Hvis exe-filen efter manuel tildeling af programmet stadig ikke åbnes, er der sandsynligvis en virus bosat i computeren, som har inficeret alle startfiler ved at ændre poster i systemregistret. I dette tilfælde er det bedst at bruge speciel antivirussoftware.

Hvis alt er i orden med filforeningerne, og der ikke blev fundet nogen virus, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af et tilstrækkeligt antal codecs i systemet, der er ansvarlig for multimedieafspilning. Nogle gange starter softwareafspilleren ikke eller går ned, så snart den starter. Hvis dette sker med en bestemt film eller video, er dette en typisk situation med mangel på codecs, uden hvilken afspilleren ikke kan fungere korrekt og vil gå ned.

For at se de processer, der kører i øjeblikket, skal du åbne Windows OS Task Manager. Gennemgå listen over kørende programmer. Bemærk, at applikationen muligvis vises på proceslisten, men ikke på programlisten. Denne situation forekommer ganske ofte og er årsagen til svigt i et bestemt program, som som standard ikke kan køre samtidig med dets kopi. Sådan fungerer f.eks. Opera-browseren. Nogle gange opstår en softwarekonflikt, browseren lukkes unormalt, den er ikke synlig på skrivebordet og på listen over kørende programmer, men programmet forbliver stadig i processerne. Og hvis brugeren vil starte browseren igen, kan han ikke gøre det, før han manuelt lukker den stadig aktive proces selv.

Anbefalede: