Sådan Bygger Du En Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bygger Du En Pc
Sådan Bygger Du En Pc

Video: Sådan Bygger Du En Pc

Video: Sådan Bygger Du En Pc
Video: Sådan bygger du en computer minecraft dansk 2024, Kan
Anonim

Mange brugere er stoppet med at jagte de stadigt voksende krav til computerspil, og i dag bruger de computere, som for flere år siden blev betragtet som den nyeste teknologi, som en stor medieafspiller til at se film, lytte til musik på Internettet. Men alle ting bliver forældede, mikrokredsløb brænder ud og går i stykker, og derfor er en situation ikke udelukket, når du efter et stykke tid for at genoplive computeren bliver nødt til at sortere alle komponenterne med dine egne hænder og måske samle pc'en "fra bunden" selv.

Mange brugere bruger i dag computere, der blev betragtet som moderne for et par år siden
Mange brugere bruger i dag computere, der blev betragtet som moderne for et par år siden

Nødvendig

Stjerneskruetrækker, termisk fedt

Instruktioner

Trin 1

For at samle din pc skal du forberede en lille stjerneskruetrækker og termisk pasta. Placer systemkortet på en plan, vandret overflade. Installer processoren på den, og følg korrespondancen mellem dens ben og stikstik. Klem en lille dråbe termisk pasta ovenfra. Spred også det termiske fedt i bunden af kølelegemet, og fastgør derefter køleren med specielle clips eller låse.

Trin 2

Placer de samlede dele i systemenheden. Installer RAM og grafikkort. Tilslut ledningerne fra strømforsyningen til bundkortet, og glem ikke at slutte strømmen til køleren. Efter tilslutning af ledningerne, der kommer fra systemhøjttaleren og fra “Power” -knappen på sagen, med bundkortets tilsigtede kontakter, skal du tænde computeren. Hvis du hører et kort bip og ser starten på indlæsningen på monitorskærmen, betyder det, at alt blev samlet korrekt, og komponenterne ikke er i konflikt med hinanden.

Trin 3

Installer i systemenheden og tilslut med specielle kabler IDE- eller SATA-harddiske samt CD og andre typer lagerdrev. Placer andre komponenter jævnt på bundkortet: netværkskort, lydkort, RAID-controller osv. Tilslut strøm til alt tilbehør, og tænd computeren. Hvis alle harddiske er identificeret korrekt, og overførslen er sat på pause på grund af fraværet af et operativsystem, kan du begynde at installere det.

Trin 4

For at installere operativsystemet anbefaler vi at bruge færdige samlinger med forudinstallerede driverpakker og sæt af de mest almindelige programmer. Således sparer du betydeligt tid, når du konfigurerer din computer.

Anbefalede: