Sådan Køres Pbp-fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Pbp-fil
Sådan Køres Pbp-fil

Video: Sådan Køres Pbp-fil

Video: Sådan Køres Pbp-fil
Video: Нарковойна / Du zhan / 2012 / Боевик HD 2024, April
Anonim

Sandsynligvis havde mange brugere videokonsoller, før computere dukkede op. Og helt sikkert er der spil på konsoller, som du virkelig kunne lide, og som du gerne vil spille mere. Nogle brugere har sandsynligvis forsøgt at downloade spil på Sony Playstation fra Internettet og køre dem på en computer. I dette tilfælde finder de en fil i et uforståeligt PBP-format og ved ikke, hvad de skal gøre med den.

Sådan køres pbp-fil
Sådan køres pbp-fil

Nødvendig

  • - computer;
  • - EBOOT2ISO-program
  • - AdriPSX emulator;
  • - Pcsxr emulator.

Instruktioner

Trin 1

En PBP-fil er en virtuel kopi af en disk til afspilning på en Sony Playstation. Ved at køre denne fil starter du videospillet. Men til dette skal du konvertere PBP til ISO. Download EBOOT2ISO. Pak det downloadede arkiv ud. Programmet kræver ikke installation. Start det op.

Trin 2

Klik derefter på "Vælg" i det vindue, der åbnes. Angiv stien til PBP-filen. Derefter skal du i programmets hovedmenu klikke på "Mappe" og vælge en mappe for at gemme filen. Tryk derefter på "Start".

Trin 3

En anden PSPGAME-mappe vises i den mappe, du valgte til at gemme filen. Derefter begynder processen med at konvertere filen. Efter afslutningen skal du åbne mappen, og filen vil være placeret i den. Først nu er det ikke længere PBP, men ISO. Du kan flytte det, hvis det er nødvendigt.

Trin 4

Nu har du brug for en passende emulator til at køre spil-ISO-billeder. En af de bedste og absolut gratis emulatorer er AdriPSX. Download det fra internettet. Pak arkivet ud til enhver mappe. Emulatoren kræver ikke installation. Start det op.

Trin 5

Vælg derefter Boot i menuen og derefter PSX File. Angiv nu stien til spillet ISO. Derefter starter videospillet. Også i emulatoren kan du opsætte grafik, styre, tilslutte en controller osv. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge hjælp.

Trin 6

En anden god emulator er Pcsxr. Det kan også findes på Internettet uden problemer og downloades gratis. Emulatoren kræver heller ikke installation og har en russisk grænseflade. Kør det, og vælg derefter "Filer" i hovedmenuen, derefter - "Kør ISO". Efter et par sekunder starter videospillet. Emulatoren giver dig mulighed for at spille med en controller, tilpasse grafik, tilslutte yderligere enheder.

Anbefalede: