Sådan Køres PS3-spil Fra Din Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres PS3-spil Fra Din Harddisk
Sådan Køres PS3-spil Fra Din Harddisk

Video: Sådan Køres PS3-spil Fra Din Harddisk

Video: Sådan Køres PS3-spil Fra Din Harddisk
Video: 🤔КАК PS3 В ПЛАНЕ КЕКСА?🤔 2024, April
Anonim

Spilkonsoller er meget populære i disse dage, da de giver meget mere kontrol i spil end bare at spille på en pc. For at øge antallet af tilgængelige spil kan du downloade dem direkte fra din computers harddisk.

Sådan kører du PS3-spil fra din harddisk
Sådan kører du PS3-spil fra din harddisk

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Spillekonsol.

Instruktioner

Trin 1

For at starte spillet på PS3-spilkonsollen fra en ekstern harddisk eller et flashdrev skal du først formatere harddisken (flashdrevet) i FAT32-filsystemet. Dette kan gøres ved hjælp af Windows OS - for at gøre dette skal du slutte harddisken til din computer, åbne vinduet "Denne computer".

Trin 2

Højreklik på diskikonet og vælg "Format", og sørg for, at der ikke er vigtige filer på det. Vælg FAT32-filsystemet, vælg "Fuld" og klik på "Start". Bekræft formateringen i det vindue, der åbnes.

Trin 3

Skriv filhåndteringen.pkg til din harddisk, du kan downloade denne fil fra linket https://rghost.ru/2865216. Opret en separat mappe på disken med navnet Gamez. Gå derefter til arbejde med konsollen, kontroller at der ikke er nogen diske i drevet, frakobl alle USB-enheder, der er tilsluttet den fra Ps3. Træk netledningen ud af konsollen, sæt donglen i, tilslut ledningen

Trin 4

Tænd for PS3, tryk på knappen for at skubbe disken ud. Brug knapperne på selve set-top-boksen, men ikke fjernbetjeningen. Hvis du har fulgt alle trin korrekt, starter konsollen på den sædvanlige måde, og du kan starte spillet på Ps3 fra disk. Træk donglen ud efter ilægning, og tilslut disken (USB-flashdrev).

Trin 5

Gå til sektionen Spil i konsollen, og sørg for at installere backup-manager er til stede. Derefter kan du fortsætte med at kopiere spil til et eksternt drev, kopiere dem til Gamez-mappen. Indsæt spildisken i drevet, tilslut det eksterne medie.

Trin 6

Kør Backup Manager-programmet, som et resultat vil du se spillet indsat i drevet og spillet på et eksternt drev, som er tilgængeligt til emulering. For at efterligne det valgte spil og starte spillet fra et USB-flashdrev på Ps3 skal du klikke på knappen med korset. For at fjerne billedet skal du klikke på knappen med nul-billedet. Afslut programmet og du vil se spillet vises i menuen.

Anbefalede: