Sådan Tilsluttes Et Script

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Script
Sådan Tilsluttes Et Script

Video: Sådan Tilsluttes Et Script

Video: Sådan Tilsluttes Et Script
Video: Маша и Медведь - Кем Быть? 👩‍🎓(Серия 78) 2024, Kan
Anonim

Et script er et specielt program, der organiserer en af webstedets tjenester eller udfører nyttige funktioner til det. For eksempel kan et script interagere med en database. Det bruges også til at indsende oplysninger fra forskellige registreringsformularer.

Sådan tilsluttes et script
Sådan tilsluttes et script

Nødvendig

  • - computer;
  • - html layout færdigheder.

Instruktioner

Trin 1

Forbind scriptet direkte til html-filen. For at gøre dette skal du skrive et tag i sidens brødtekst og indtaste scriptkommandoer i det. Først og fremmest, når browseren læser siden, genkender den scriptet. Browseren læser den og udfører den skrevne kode og fortsætter først derefter med at læse siden.

Trin 2

Så for at indsætte en script-type skal du bruge attributten Type efter at sætte et ligetegn og indtaste script-typen. Dernæst kan du tilføje en For-konstruktion, en Var-erklæring (indstiller en lokal variabel) og en alarmfunktion for at få vist en besked.

Trin 3

Tag java-scriptet ud i sidehovedet. Normalt forsøger webstedsforfattere at adskille scriptet fra dokumentet / websiden. For at gøre dette skal du placere scriptkoden i hovedmærket og lade et rent layout være i sidens brødtekst. Sørg for at medtage både de åbne og lukende script-tags (og dermed). Når du indsætter koden, skal du huske på, at store og små bogstaver er forskellige, så vær forsigtig, når du kopierer koder fra forskellige eksempler på Java-script.

Trin 4

Inkluder en separat fil med indholdet af scriptet, og inkluder den på websiden, så er javascript-koden ikke skrevet i HTML. Kun et link til filen indsættes i f.eks. Sidens brødtekst. I selve java-scriptfilen skal du indtaste den krævede kode, som du vil indsætte i brødteksten på siden, som for eksempel i det første trin.

Trin 5

Brug denne Javascript-indstilling, når du har brug for at forbinde det samme script til forskellige sider. Hvis browseren er konfigureret korrekt, cachelager den den og downloader den ikke fra serveren hver gang. For at forbinde flere scripts skal du skrive tagget så mange gange som nødvendigt. Hvis du angiver src-attributten, ignoreres indholdet af script-tagget.

Anbefalede: