Sådan Installeres Java Script

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Java Script
Sådan Installeres Java Script

Video: Sådan Installeres Java Script

Video: Sådan Installeres Java Script
Video: Урок 5. JavaScript. Promise. Что это, как работает (+ пример) 2024, April
Anonim

Aktivering og deaktivering af JavaScript i browseren er tilgængelig via indstillingsmenuen. Hvis indstillingen er deaktiveret, vises siderne på siderne muligvis forkert. Aktivering af scriptstøtte forbedrer ikke kun webstedets udseende, men giver også browseren mulighed for at præsentere sit indhold korrekt.

Sådan installeres java script
Sådan installeres java script

Instruktioner

Trin 1

Gå til menuen "Funktioner" i browseren Mozilla Firefox og find emnet "Indstillinger". Vælg "Brug JavaScript" i fanen "Indhold" i det vindue, der åbnes. Marker afkrydsningsfeltet ud for det. For at finjustere scripts skal du klikke på knappen "Avanceret" i denne linje.

Trin 2

I Windows Internet Explorer skal du aktivere menulinjen, hvis den ikke er synlig ved at højreklikke på topmargenen. Gå til "Internetindstillinger" i menuen "Funktioner". Aktiver fanebladet "Sikkerhed", find knappen "Andet …" og klik på det. I vinduet med sikkerhedsindstillinger, der åbnes, skal du rulle gennem listen, indtil du når afsnittet "Scripts". Sæt punktum foran underafsnittet "Aktivér" i underafsnittet "Aktivt scripting".

Trin 3

For at aktivere JavaScript i K-Meleon-internetbrowseren, find "Privatliv" -elementet under fanen "Værktøjer". Aktivér skriptsupport med "Bloker JavScript" -kontakten, dvs. fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den.

Trin 4

I Konqueror-webbrowseren skal du gå til menuen Funktioner, klikke på HTML-indstillinger og markere afkrydsningsfeltet javaScript.

Trin 5

Forbind scripts i Opera-browseren via menuen "Funktioner". Gå til vinduet "Indstillinger" på fanen "Avanceret". Find afsnittet "Indhold", og marker "Aktivér JavaScript". For valgfri indstillinger er der en knap "Konfigurer JavaScript". Klik på den, og indstil de nødvendige scriptparametre.

Trin 6

Gå til fanen Sikkerhed i menuen Indstillinger i Apple Safari-internetbrowseren. Klik i feltet ud for "Aktivér JavaScript".

Trin 7

Google Chrome-browseren understøtter JavaScript som standard. I tilfælde af at scripts stadig ikke fungerer på de åbnede sider, skal du højreklikke på browserens genvej, vælge "Egenskaber" og kontrollere, om der er en deaktiver-javascript-indstilling i feltet "Objekt", som er indstillet på kommandoen linje.

Anbefalede: