Sådan Starter Du Windows Uden Adgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Windows Uden Adgangskode
Sådan Starter Du Windows Uden Adgangskode

Video: Sådan Starter Du Windows Uden Adgangskode

Video: Sådan Starter Du Windows Uden Adgangskode
Video: Sådan FORMATERER Du Din PC (Føles som NY igen!) - Windows 10 2024, Kan
Anonim

Mange brugere vil helt sikkert gerne fjerne vinduet med adgangskode, når de indlæser operativsystemet. Desuden, hvis der kun er en bruger på din computer, er vinduet til valg af bruger og indtastning af en adgangskode slet ikke nødvendigt. Når alt kommer til alt, hver gang du starter din pc, skal du klikke på dit kontoikon.

Sådan starter du Windows uden adgangskode
Sådan starter du Windows uden adgangskode

Instruktioner

Trin 1

Klik på Start. Vælg "Alle programmer", derefter - "Standardprogrammer". Find og kør kommandolinjen i standardprogrammer. I vinduet, der vises, skal du indtaste kommandoen Control userpasswords2 og klikke på OK. I vinduet, der vises, skal du klikke på navnet på din konto med venstre museknap. Dette får det til at skille sig ud.

Trin 2

Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet ud for linjen "Kræv brugernavn og adgangskode". I det næste vindue skal du indtaste din kontoadgangskode samt bekræftelsen. Hvis du ikke har angivet en adgangskode til kontoen, behøver du ikke indtaste noget. Klik på OK. I det næste vindue skal du klikke på "Anvend". Nu behøver du ikke indtaste dit kodeord og brugernavn hver gang du starter operativsystemet.

Trin 3

En anden måde at deaktivere indtastning af adgangskode er som følger. Indtast regedit ved kommandoprompten. Registreringseditor-vinduet vises. På højre side af vinduet er der en liste over de vigtigste registreringsdatabasenøgler. Find sektionen HKEY_LOCAL_MACHINE. Der er en pil ved siden af. Klik på denne pil med venstre museknap. Åbn underafsnittet SOFTARE på den liste, der vises. Gå til Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon. Vælg det sidste Winlogon-afsnit med venstre museknap.

Trin 4

Derefter vises en liste over filialer i registreringsdatabasen i registreringseditorens højre vindue. Find en gren, der hedder DefaultUserName. Dobbeltklik på det med venstre museknap. Indtast navnet på din konto i den linje, der vises derefter, og klik på OK.

Trin 5

Find derefter DefaultPassword-registreringsdatabasen, og dobbeltklik på den også. Indtast din adgangskode i værdien for den linje, der vises, og klik på OK. Åbn derefter AutoAdminLogon-registreringsdatabasen, og indtast "1" i værdifeltet på denne linje. Luk alle vinduer. Operativsystemet starter nu automatisk uden behov for at indtaste et brugernavn og en adgangskode.

Anbefalede: