Sådan Indtaster Du En Adgangskode Uden Et Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du En Adgangskode Uden Et Tastatur
Sådan Indtaster Du En Adgangskode Uden Et Tastatur

Video: Sådan Indtaster Du En Adgangskode Uden Et Tastatur

Video: Sådan Indtaster Du En Adgangskode Uden Et Tastatur
Video: WASD mit Pfeiltasten vertauscht: FIX 2024, Kan
Anonim

Praksis viser, at selv i tilfælde af tastaturopdeling kan du bruge en computer: indbyggerne i netværket kommunikerer frit i chats, tilføjer rapporter og endda indtaster adgangskoder til konti på websteder og fora. Fraværet af et tastatur erstatter overfloden af tekstinformation på computeren.

Sådan indtaster du en adgangskode uden et tastatur
Sådan indtaster du en adgangskode uden et tastatur

Nødvendig

Flere tekstdokumenter på russisk og engelsk, der indeholder tal og andre tegn

Instruktioner

Trin 1

Bestil tekstfiler på forhånd. Formatet betyder ikke noget, det eneste krav er læsbarhed. Med andre ord skal der være installeret en editor på computeren for at åbne filen. Hvis du ikke har installeret en sådan editor (endda "Word" eller "Open Office"), kan du komme af med en notesblok eller editor inkluderet i standardprogrammerne.

Trin 2

Det er ikke nødvendigt at gemme filer på din computer. Internettet fungerer sandsynligvis korrekt, så det er nok at åbne en side med de tilsvarende symboler. Bare i tilfælde tilføj siderne til "Foretrukne", og i nødstilfælde - åben.

Trin 3

Åbn ethvert tekstdokument eller webside med tekstindhold. Hvis du har brug for at indtaste en adgangskode fra tal og engelske bogstaver, vil der naturligvis være en vis begrænsning i valget.

Trin 4

Vælg et tekstfragment med musen: tryk på venstre knap i begyndelsen af fragmentet, og hold det til slutningen. I værste fald skal du vælge et bogstav ad gangen, det er meget langt.

Trin 5

Højreklik og vælg Kopi. Klik derefter på adgangskodefeltet, og højreklik og indsæt ved hjælp af kommandoen.

Trin 6

En kortere måde at indtaste en adgangskode på uden tastatur er at installere en dedikeret adgangskodeadministrator. Der er mange programmer, der giver dig mulighed for at gemme og indtaste fortrolige data, når du går ind på siden. Disse er betalte og gratis versioner til forskellige typer browsere. Et link til et sådant program er under artiklen.

Anbefalede: