Sådan Laver Du En Tekstsøgning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Tekstsøgning
Sådan Laver Du En Tekstsøgning

Video: Sådan Laver Du En Tekstsøgning

Video: Sådan Laver Du En Tekstsøgning
Video: Sådan laver du elverbrød 2024, Kan
Anonim

Søgevinduet i Word office-applikationen, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken, giver brugeren rigelige muligheder for at søge. Men idealet, som du ved, er uopnåeligt, og derfor er det ofte nødvendigt at udvide dem.

Sådan laver du en tekstsøgning
Sådan laver du en tekstsøgning

Instruktioner

Trin 1

Start Word-applikationen, som er en del af Microsoft Office-pakken, og åbn menuen Rediger øverst i værktøjslinjen i programvinduet for at åbne søgevinduet.

Trin 2

Angiv elementet "Find", eller tryk alternativt samtidigt på Ctrl + A-tasterne.

Trin 3

Indtast den ønskede parameter i feltet "Find", og klik på knappen "Find næste". for at søge i det valgte dokument fra placeringen af musemarkøren til slutningen af dokumentet.

Trin 4

Brug det andet klik på knappen "Find næste" for at fortsætte søgningen, når du får det ønskede resultat eller når grænserne for det valgte dokument.

Trin 5

Klik på knappen Mere for at bruge yderligere eksekveringsmuligheder og søgemetoder leveret af Word.

Trin 6

Vælg punktet "Retning" for at definere de dele af dokumentet, der skal søges i. Brug standardværdien "Overalt" for at søge i hele teksten i det valgte dokument, og brug afkrydsningsfeltet i "Match sag" -feltet til at annullere, idet bogstaver ignoreres, når du udfører søgningen.

Trin 7

Brug afkrydsningsfeltet i feltet "Kun hele ordet" til at deaktivere søgningen efter dele af ord, der er inkluderet i den angivne søgeparameter, eller i feltet "Jokertegn" for at muliggøre brugen af specialtegn, der forenkler processen (for eksempel " * "tegn kan være en erstatning for et vilkårligt antal af flere tegn, og"? "-tegnet vil fungere som erstatning for ethvert andet enkelt tegn).

Trin 8

Brug afkrydsningsfeltet i feltet "Udtales som" for at bruge evnen til at søge efter ord, hvis stavning ikke er nøjagtigt defineret, eller i feltet "Alle ordformer" for at kunne søge efter ændrede grammatiske former af en given betydning.

Anbefalede: