Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Computeren Er Frossen

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Computeren Er Frossen
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Computeren Er Frossen

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Computeren Er Frossen

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Computeren Er Frossen
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Kan
Anonim

Meget ofte, når brugere af pc'er, uden at vente på et svar fra computeren, skifter til at åbne flere programmer, fryser computeren og ignorerer absolut alle handlinger. Der er flere måder at løse dette problem på.

Hvad skal jeg gøre, hvis computeren er frossen
Hvad skal jeg gøre, hvis computeren er frossen

Computerfrysning kan udløses af forskellige brugerhandlinger. For eksempel, når et antivirusprogram kører (scanning er i gang), begynder brugeren at udføre en anden handling, der kræver systemressourcer. Frysning af en personlig computer kan være direkte relateret til en stor mængde ondsindet software, der findes på computeren osv.

Jobliste

Selvfølgelig skal du først og fremmest roe dig ned og ikke klikke med musen på skærmen, knapper på tastaturet osv. Den første løsning på dette problem er at bruge Jobliste. Der er flere måder at åbne den på. For eksempel kan du gøre dette ved at højreklikke på pilen i nederste højre hjørne af skærmen. En anden måde er at bruge genvejstasterne på computeren. For at ringe til task manager skal du trykke samtidigt på Ctrl + Alt + Del, hvorefter et nyt vindue vises.

Du kan deaktivere det frosne program under fanen "Applikationer". For at bestemme hvilket program du har brug for, se på dets status. Hvis der står, at programmet "Ikke svarer", er du velkommen til at vælge det og klikke på knappen "Afslut opgave". Derefter vises et vindue, hvor du skal bekræfte din handling. I task manager kan brugeren deaktivere forskellige processer (fanen "Processer"), som også indlæser systemet.

Det skal bemærkes, at det vigtigste her er ikke at deaktivere det ukendte program, da denne fane også viser systemprocesser, hvis deaktivering kan føre til uoprettelige konsekvenser. De fleste af problemerne kan løses ved hjælp af "Task Manager".

Genstarts knap

Selvfølgelig kan det ske, at brugerens personlige computer fryser, så selv task manager ikke åbner, eller alt fungerer for langsomt. Der er også en vej ud af denne situation, men det vil ikke være det bedste og skal kun tages som en sidste udvej. I dag har næsten alle strømforsyninger en computer-resetknap (normalt placeret ved siden af tænd / sluk-knappen og lidt mindre end den). Når du klikker på en sådan knap, genstarter computeren automatisk, men i dette tilfælde går alle ikke-gemte data tabt.

Anbefalede: