Sådan Deaktiveres Banneret På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Banneret På Skrivebordet
Sådan Deaktiveres Banneret På Skrivebordet

Video: Sådan Deaktiveres Banneret På Skrivebordet

Video: Sådan Deaktiveres Banneret På Skrivebordet
Video: Opret ny mappe på skrivebordet 2024, Kan
Anonim

Det er almindeligt at bruge systemgendannelsesdiske til at deaktivere virusbannere. Hvis et reklamevindue vises på skrivebordet, kan du prøve at deaktivere det uden at bruge yderligere programmer.

Sådan deaktiveres banneret på skrivebordet
Sådan deaktiveres banneret på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Reducer det område, der er optaget af bannerannoncen på dit skrivebord. For at gøre dette skal du øge din skærmopløsning. Højreklik på skrivebordet, og vælg "Skærmopløsning" (Windows 7) eller "Egenskaber" (Windows XP). Forøg din desktopopløsning til det maksimale, og klik på Anvend.

Trin 2

Åbn nu Kontrolpanel, og naviger til menuen System og sikkerhed. Find og åbn undermenuen Sikkerhedskopiering og gendannelse. I den højre del af arbejdsvinduet skal du vælge "Gendan systemindstillinger eller computer". Find og klik på knappen "Kør systemgendannelse".

Trin 3

I vinduet, der vises, skal du blot klikke på knappen "Næste". Efter åbning af menuen, der indeholder listen over kontrolpunkter, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Vis andre gendannelsespunkter". Fremhæv nu systemarkivet, der blev oprettet et par dage før det virale annoncebanner dukkede op. Klik på knappen "Næste", og bekræft starten på proceduren for gendannelse af systemparametre. Efter et stykke tid genstarter computeren, og systemet fortsætter gendannelsesprocessen.

Trin 4

Hvis du ikke kunne få adgang til de angivne menuer på grund af banneret, skal du genstarte din computer. Hold F8-tasten nede, når den begynder at blive indlæst. Vent, indtil der vises en liste med muligheder for at fortsætte med at indlæse operativsystemet. Fremhæv Windows Safe Mode, og tryk på Enter. Vent til computeren starter systemet i den valgte tilstand.

Trin 5

Hvis banneret ikke vises på skrivebordet efter start af Windows, skal du følge algoritmen beskrevet i de foregående trin for at starte processen med at gendanne operativsystemindstillingerne. Hvis denne proces ikke hjælper, skal du køre funktionen Startup Repair ved hjælp af Windows Seven CD.

Anbefalede: