Hvordan Man Laver Et Iso-billede, Der Kan Startes

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Iso-billede, Der Kan Startes
Hvordan Man Laver Et Iso-billede, Der Kan Startes

Video: Hvordan Man Laver Et Iso-billede, Der Kan Startes

Video: Hvordan Man Laver Et Iso-billede, Der Kan Startes
Video: How to make iso file for bootable usb | Easy way to make iso file | Make iso file for bootable usb 2024, Kan
Anonim

En iso-installation er den mest populære type massiv softwareinstallation, der kræver en disk i drevet. Iso opretter et billede, der giver dig mulighed for at køre programmet uden at have en disk tilgængelig. At få isoen i gang kan virke som en skræmmende opgave, men det kan faktisk gøres på ti minutter.

Hvordan man laver et iso-billede, der kan startes
Hvordan man laver et iso-billede, der kan startes

Nødvendig

DAEMON tools lite-program

Instruktioner

Trin 1

Der er mange programmer til åbning af iso-filer, men et af de bedste er DAEMON-værktøjer. Du kan downloade en let version af dette program gratis. Download det fra det officielle websted.

Trin 2

Åbn den downloadede exe-fil for at starte installationen af programmet. Klik på "Næste" i det vindue, der åbnes, og i det næste vindue skal du læse licensaftalen og klikke på "Jeg accepterer". I det næste vindue skal du vælge "Gratis licens" og klikke på "Næste". I det næste vindue skal du vælge de komponenter, der skal installeres. Marker afkrydsningsfelterne for alle emner undtagen emnet "SPTD 1.8 (genstart kræves)", og klik på "Næste". Vælg derefter emnet "Jeg vil ikke installere DriverScanner 2012" og klik på "Næste". I det næste vindue skal du vælge "Tillad ikke, at MountSpace bruger mine statistikker" og klik på "Næste", og klik i det sidste vindue på "Installer". Installationsprocessen begynder derefter.

Trin 3

Vent et par minutter på, at installationen af DAEMON tools lite er færdig. Hvis der under procesvinduerne med forslag til installation af gadgets dukker op, skal du klikke på "Installer ikke" overalt. Efter vellykket afslutning af installationen skal du starte programmet.

Trin 4

Når programmet er startet, skal du trække den krævede iso-fil ind i programvinduet. Det vises i vinduet "Billedkatalog" og klik derefter to gange på det. Du vil se, hvordan programmet monterer billedet, og derefter vises et boot-vindue, hvor du kan starte programmet eller åbne mappen med filerne i dette program. Alt er klar!

Anbefalede: