Sådan Bliver Du Computeradministrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Computeradministrator
Sådan Bliver Du Computeradministrator
Anonim

Systemadministratoren har næsten ubegrænsede rettigheder og kan udføre forskellige systemhandlinger. Der er en speciel algoritme, der gør det muligt for en simpel bruger at blive computeradministrator.

En almindelig bruger kan også blive computeradministrator
En almindelig bruger kan også blive computeradministrator

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg linjen "Management" i den menu, der vises. Gå til elementet "Lokale grupper og brugere" i det vindue, der åbnes. Klik på pilen ved siden af venstre museknap for at få vist linjerne "Grupper" og "Brugere." Gå til "Brugere" og højreklik på din profil.

Trin 2

Klik på fanen Egenskaber i den menu, der vises, og vælg indstillingen Gruppemedlemskab. I gruppen Administratorer skal du vælge kommandoen Tilføj og klikke på OK. Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft senere. Din profil har nu administratorrettigheder.

Trin 3

Brug en alternativ metode til at opnå administratorrettigheder, som du kan give rettigheder til en eksisterende profil eller oprette en ny. Naviger til din computers kontrolpanel fra startmenuen. Gå til afsnittet Konti og brugere, og åbn afsnittet Tilføj / fjern konti.

Trin 4

Vælg din konto, hvis den er tilgængelig på din computer, og aktiver elementet "Skift kontotype". I det vindue, der vises, skal du vælge "Administrator" som kontotype. Gem dine ændringer, så træder de i kraft med det samme, hvilket giver din profilarrangør rettigheder.

Trin 5

Prøv at blive computeradministrator på en anden måde. Denne metode er velegnet, hvis du ikke allerede har en konto på din computer. Brug muligheden for at tilføje og fjerne konti og brugere og aktivere elementet "Opret en konto". Angiv det ønskede kontonavn i det vindue, der vises, og giv det straks administratorrettigheder. Bemærk, at denne handling kun er mulig, hvis den eksisterende administrator tidligere har givet alle brugere muligheden for at ændre deres rettigheder.

Anbefalede: