Sådan Kaldes Systemegenskaber

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kaldes Systemegenskaber
Sådan Kaldes Systemegenskaber

Video: Sådan Kaldes Systemegenskaber

Video: Sådan Kaldes Systemegenskaber
Video: Linux Mint 20.1 Advanced tips and settings. 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemet kan brugeren til enhver tid få komplet information om, hvilke programmer der er installeret på computeren, hvilke enheder der er tilsluttet, hvor korrekt de fungerer. Du får let adgang til disse oplysninger gennem vinduet Systemegenskaber og kræver flere trin for at få adgang til dem.

Sådan kaldes systemegenskaber
Sådan kaldes systemegenskaber

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på skrivebordet en gang på ikonet "Denne computer", vælg "Egenskaber" i rullemenuen og klik på det med en hvilken som helst museknap. En dialogboks åbnes - dette er vinduet Systemegenskaber.

Trin 2

Hvis du ikke kan finde ikonet Denne computer på skrivebordet, skal du tilpasse dets skærm. For at gøre dette skal du højreklikke på ledig plads på skrivebordet, vælge "Egenskaber" i rullemenuen og klikke på den med en hvilken som helst museknap. Dialogboksen "Egenskaber: Display" åbnes. I dette vindue skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Tilpas Desktop" nederst i vinduet.

Trin 3

I det yderligere åbnede vindue "Desktop Elements" på fanen "General" skal du finde sektionen "Desktop Icons". Placer en markør i feltet overfor indskriften "Denne computer". Tryk på OK-knappen i elementvinduet, i egenskabsvinduet - knappen Apply (Anvend). De nye indstillinger træder i kraft. Luk egenskabsvinduet ved at klikke på OK-knappen eller X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Ikonet Denne computer skal vises på dit skrivebord.

Trin 4

Hvis du ikke har brug for ikonet Denne computer på skrivebordet, skal du åbne vinduet Systemegenskaber fra kontrolpanelet. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og vælge "Indstillinger" - "Kontrolpanel" i menuen. Hvis panelet har et klassisk udseende, skal du vælge ikonet "System" med det samme. Hvis panelet vises efter kategori, skal du finde det ønskede ikon i afsnittet "Ydelse og vedligeholdelse" og klikke på det med venstre museknap - dette åbner vinduet "Systemegenskaber".

Trin 5

Du kan også få oplysninger om din computer fra vinduet Hjælp og support. For at gøre dette skal du venstreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet og trykke på F1-tasten. Brug søgefeltet eller i sektionen "Indeks", find afsnittet "Oplysninger om denne computer", klik på knappen "Vis generel information om systemet", vent indtil dataindsamlingen er afsluttet.

Anbefalede: