Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Pc
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Pc
Video: Как подключить Galaxy Buds Live к ноутбуку или настольному ПК - Windows 10 2024, Kan
Anonim

Nu i mange russers huse og lejligheder kan flere computere bruges samtidigt. For at downloade store filer fra en pc til en bærbar computer eller omvendt er det bedst at oprette netværk på dine hjemmecomputere.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til en pc
Sådan tilsluttes en bærbar computer til en pc

Nødvendig

  • - Computer;
  • - notesbog;
  • - netværkskabel.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din stationære computer har et netværkskort. Hvis du ikke har et netværkskort på din pc, skal du købe og installere et. Tilslut den ene ende af netværkskablet til netværkskortstikket og den anden til den bærbare computers netværksadapter.

Trin 2

Klik på ikonet for dobbelt skærm, der vises i nederste højre hjørne af pc-skrivebordet. Vælg TCP / IP-egenskaber, og deaktiver firewallen i sektionen Sikkerhed (fanen Avanceret). Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Godkendelse". Se afsnittet Egenskaber for internetprotokol. Indtast IP-adressen 10.0.0.10, og indstil undernetmasken til 255.255.255.0. Klik på "Anvend" og "OK".

Trin 3

Se indstillingerne for den bærbare computers netværksforbindelse. Gå til indstillingerne for internetforbindelsesprotokollen på den bærbare computer, sluk for firewall og godkendelse. Indtast IP-adressen 10.0.0.20, og indtast undernetmasken 255.255.255.0. Klik på knappen "Anvend" igen og derefter på "OK".

Trin 4

Gå tilbage til pc. Genstart din computer. Gå til "Start", klik på linjen "Kontrolpanel" og vælg "Netværksindstillingsguide" på den liste, der åbnes. Vælg "Andet" i afsnittet "Forbindelsestype". Klik derefter på linjen "Denne computer tilhører et netværk, der ikke har en internetforbindelse." Klik på knappen "Næste", kom med og skriv et navn, hvorunder computeren vises på netværket. Marker afkrydsningsfeltet ud for linjen "Tænd fil- og printerdeling", klik på "Næste" igen. Genstart din stationære computer.

Trin 5

Gentag proceduren beskrevet i fjerde afsnit på den bærbare computer. Glem ikke at genstarte din bærbare computer, og foretag derefter alle de nødvendige ændringer i "Netværksopsætningsguiden". Genstart din bærbare computer. Nu er din bærbare computer tilsluttet din pc, og du kan nemt downloade store filer eller spille computerspil med din husstand på dit eget lokale netværk.

Anbefalede: