Sådan Slettes En Bruger I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Bruger I XP
Sådan Slettes En Bruger I XP

Video: Sådan Slettes En Bruger I XP

Video: Sådan Slettes En Bruger I XP
Video: Прочистка печатающей головки Epson (с отмачиванием) 2024, Kan
Anonim

For at administrere brugere er en speciel applet inkluderet i Windows XP-operativsystemet, som kan startes fra kontrolpanelet. Derudover kan kontohandlinger stadig udføres via kommandolinieemulatoren ved hjælp af DOS-kommandoer. Derfor har du flere muligheder at vælge imellem for at slette en bruger i Windows XP.

Sådan slettes en bruger i XP
Sådan slettes en bruger i XP

Instruktioner

Trin 1

Brugeradministration i Windows XP er kun tilgængelig for administratorer. Hvis du bruger en brugerkonto, der ikke har disse rettigheder, skal du ændre din konto. Det er ikke nødvendigt at genstarte computeren til dette, åbne hovedmenuen og klikke på knappen "Log ud" - dette fører dig direkte til skærmen for at indtaste brugernavn og adgangskode.

Trin 2

Efter godkendelse skal du åbne OS-hovedmenuen igen og åbne Windows-kontrolpanelet - det tilsvarende link er placeret midt på listen i højre halvdel af menuen. Du kan undvære hovedmenuen, men brug programstartdialogen: tryk på Win + R-tastekombinationen, indtast kontrolkommandoen og klik på OK-knappen.

Trin 3

Klik på linket Brugerkonti på listen Vælg en kategori for at få adgang til listen over konti. Denne applet kan kaldes direkte gennem programstartdialogen og omgår det foregående trin. For at gøre dette skal du åbne det med Winr + R-tastekombinationen, indtaste kommandokontrol / navnet Microsoft. UserAccounts og trykke på Enter-tasten.

Trin 4

Links til brugerkonti placeres i bunden af appleten. Klik på det ønskede ikon, og en liste over operationer, der kan anvendes på denne konto, vises i vinduet - klik på "Slet konto".

Trin 5

Vælg en af mulighederne, når skærmen beder dig om at slette filer og profilindstillinger for denne bruger. Dette afslutter afinstallationsproceduren.

Trin 6

Sletningen af en bruger kan også udføres via kommandolinjen. For at få adgang til det skal du bruge den samme programstartdialog - tryk på Win + R-kombinationen, skriv cmd og tryk på Enter-tasten. Indtast netbrugeren "Brugernavn" / slet ved CLI, og erstatt "Brugernavn" med det ønskede navn. Det er ikke nødvendigt at omslutte det med anførselstegn, hvis navnet består af et ord. Brugeren slettes, når du trykker på Enter.

Anbefalede: