Sådan Logger Du På XP Som Administrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På XP Som Administrator
Sådan Logger Du På XP Som Administrator

Video: Sådan Logger Du På XP Som Administrator

Video: Sådan Logger Du På XP Som Administrator
Video: Как обойти пароль Windows XP - Часть 1 2024, Kan
Anonim

Windows-sikkerhedskonceptet er baseret på differentieringen af adgangsrettigheder til computerressourcer i overensstemmelse med de rettigheder, der er knyttet til brugerkonti. I XP, som i andre versioner af Windows, er der en superbrugerkonto oprettet under installationen med navnet Administrator på engelsk og "Administrator" i den russiske version af operativsystemet. Når du bruger velkomstskærmen, vises denne konto ikke, så spørgsmål som "hvordan man logger ind på XP som administrator" vises ofte på IT-relaterede fora.

Sådan logger du på XP som administrator
Sådan logger du på XP som administrator

Nødvendig

en brugerkonto, der er medlem af gruppen administratorer

Instruktioner

Trin 1

Åbn et Windows-kontrolpanel-vindue. For at gøre dette skal du trykke på Win-knappen på tastaturet eller klikke på knappen "Start" i proceslinjen på skrivebordet. I menuen, der vises derefter, skal du vælge punktet "Indstillinger", vente på, at barnemenuen vises, og klikke på "Kontrolpanel" -punktet.

Trin 2

Åbn mappevinduet Brugerkonti. For at gøre dette skal du finde elementet med det relevante navn i kontrolpanelvinduet og åbne det. Vælg "Åbn" i genvejsmenuen, der er tilgængelig, når du højreklikker på et element, eller foretager et eller to klik (afhængigt af den aktuelle type, der viser indholdet af mappen) på elementet med venstre knap.

Trin 3

Gå til vinduet for ændring af brugerindstillinger, hvis kontrolpanelet er i kategorivisning. For at gøre dette skal du klikke på "Brugerkonti" i det aktuelle vindue. Hvis den klassiske visning af emner er aktiveret i kontrolpanelet, behøver du ikke udføre dette trin.

Trin 4

Gå til vinduet for konfiguration af bruger login og logout indstillinger. Åbn punktet "Skift brugerlogin" i gruppen "Vælg job …" i det aktuelle vindue.

Trin 5

Deaktiver brugen af velkomstsiden ved systemstart. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Brug velkomstside. Tryk på knappen "Anvend parametre" for at foretage de foretagne ændringer.

Trin 6

Genstart din computer. Luk kontrolpanelets vindue. Klik på knappen "Start". Vælg Sluk for computeren i den viste menu. Vælg derefter "Genstart" og klik på knappen OK, eller klik på knappen "Genstart" (handlingerne afhænger af den installerede version af Service Pack til Windows XP). Vent, indtil systemet lukkes ned, og start derefter op igen.

Trin 7

Log ind med administratoroplysninger. Når systemet er startet op, vises Windows Login-vinduet. I feltet "Bruger" skal du indtaste strengen "Administrator". Indtast administratoradgangskoden i feltet Adgangskode. Klik på OK.

Anbefalede: