Sådan Logger Du På En Computer Som Administrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På En Computer Som Administrator
Sådan Logger Du På En Computer Som Administrator

Video: Sådan Logger Du På En Computer Som Administrator

Video: Sådan Logger Du På En Computer Som Administrator
Video: Acer eRecovery - Restore Windows from the Recovery Partition (English) 2024, April
Anonim

Når Windows er installeret, kræver computerens operativsystem oprettelse af en brugerkonto. Computeradministratorkontoen kræves, da administratoren er hovedbrugeren, der har alle de rettigheder, der leveres af computersoftwaren. Administratorer kan ændre softwareindstillinger og foretage deres egne justeringer. Administratorkontoen giver dig mulighed for at logge ind som hovedbruger.

Sådan logger du på en computer som administrator
Sådan logger du på en computer som administrator

Instruktioner

Trin 1

For at komme ind på en computer som administrator skal du vide, om computeren er en domænedel eller en arbejdsgruppe. Hvis din computer er en arbejdsgruppe, skal du venstreklikke på knappen "Start" i proceslinjen og derefter klikke på "Indstillinger -> Kontrolpanel -> Brugerkonti -> Kontostyring". Så snart skærmen beder dig om at logge ind på en administrativ konto, skal du indtaste din adgangskode og bekræftelse. Kontonavnet er fremhævet, og typen vises i kolonnen Gruppe. Hvis gruppen er administrativ, er brugeren administratoren af computeren.

Trin 2

Hvis din computer er en domænedel, skal du gå til min "Start" og følge rækkefølgen af handlinger "Kontrolpanel -> Brugerkonti -> Familiesikkerhed -> Brugerkonti -> Administrer en anden konto". Når skærmen beder dig om at logge ind på en administratorkonto, skal du indtaste din adgangskode og bekræftelse. Kontonavnet er fremhævet, og typen vises i kolonnen Gruppe. Hvis gruppen tilhører den administrative gruppe, er brugeren administratoren af computeren.

Trin 3

Du kan logge ind på Windows som administrator, hvis du vælger den relevante konto og om nødvendigt indtaster en adgangskode og bekræfter adgangskoden.

Anbefalede: