Sådan Installeres Spil På Vista

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spil På Vista
Sådan Installeres Spil På Vista

Video: Sådan Installeres Spil På Vista

Video: Sådan Installeres Spil På Vista
Video: Sådan installere du Too Many Items 1.2.5 (BEST TUTORIAL) 2024, Kan
Anonim

Windows Vista-operativsystemet er ideelt til spillere. Spørg: "Hvorfor?" Under oprettelsen lavede udviklerfirmaet flere ændringer, der er så vigtige for spillerne. For det første er spilmappen i dette operativsystem placeret øverst i højre panel, hvilket gør det lettere at få adgang til spil. For det andet er Games Explorer til rådighed til lancering og opdatering af spil installeret på en pc. Men spørgsmålet er stadig: "Er rækkefølgen af installation af spil ændret?"

Sådan installeres spil på Vista
Sådan installeres spil på Vista

Nødvendig

  • - personlig computer med adgang til det globale netværk
  • - en disk med et spil.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du har ledig plads på harddisken på din pc, for hvis der ikke er plads nok til et spil, installeres det simpelthen ikke. For at kontrollere harddiskens ledige kapacitet skal du klikke på "Denne computer" og højreklikke på C-drevet og derefter på D (forudsat at harddisken er opdelt i to logiske).

Trin 2

Indsæt disken med spillet, der skal installeres, i drevet. Venstre-klik på fanen "Denne computer" på drevikonet (det viser automatisk navnet på spillet og disknummeret, hvis disksættet med spillet indeholder flere diske). Efter alle disse operationer vises et vindue til installation af spillet.

Trin 3

Klik på indstillingen "installer spillet" eller "installer spillet". Sørg for at læse teksten, der vises i det næste vindue, og klik derefter på knappen "Næste".

Trin 4

I vinduet "Programinstallationsmappe", der vises på skærmen, skal du vælge computerdisken, hvor spilapplikationen skal installeres. Som standard tilbydes drev C, mappen Programfiler. Denne mappe kan efterlades uændret, hvis der er nok plads på det logiske drev C eller kun et logisk drev på pc'en. Hvis der ikke er nok plads på det logiske drev C, og du har endnu et logisk drev (lad os kalde det D), skal du klikke på "skift mappe" og indstille den ønskede retning.

Trin 5

Klik på Næste. Læs omhyggeligt alle vinduer, der vises på skærmen, ved at klikke på knappen "Næste". Hvis spillet er på flere diske, skal du indtaste alle diske. Vælg sproget for det spil, der skal installeres, ved at klikke på "Næste". I slutningen af installationen vises en besked på skærmen om, at spillet er installeret med succes - klik på "OK".

Trin 6

For at kontrollere rigtigheden af installationen af spillet skal du starte det. Dette kan gøres på to måder: Klik på genvejen på skrivebordet, eller start spillet via menuen "Start".

Anbefalede: