Sådan Flyttes Proceslinjen På Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyttes Proceslinjen På Windows
Sådan Flyttes Proceslinjen På Windows

Video: Sådan Flyttes Proceslinjen På Windows

Video: Sådan Flyttes Proceslinjen På Windows
Video: Перечисляю причины перехода на Windows 11 2024, Kan
Anonim

Proceslinjen i operativsystemer i Windows-familien fungerer som en multifunktionel tilføjelse. Med sin hjælp kan du hurtigt starte applikationen, finde ud af den aktuelle dato og tid og få adgang til vigtige dele af systemet. Nogle gange skal dette panel flyttes.

Sådan flyttes proceslinjen på Windows
Sådan flyttes proceslinjen på Windows

Nødvendig

Windows-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest vil jeg bemærke de tilfælde, hvor panelet skal flyttes. Brugeren kan visuelt ikke lide sin placering, og dens bevægelse kan også skyldes skærmens lille diagonal, f.eks. På bærbare computere og netbooks. For at udføre denne handling skal du bare tage fat i panelet med venstre museknap og trække det til en af siderne. Selve panelet har tendens til at blive magnetiseret til kanterne på skrivebordet.

Trin 2

Det skal bemærkes, at denne operation ikke altid er let og enkel. Når panelet er docket, bliver denne handling umulig. For at gøre dette skal du højreklikke på et tomt sted på panelet og vælge "Dock proceslinjen".

Trin 3

Hvis dette emne af en eller anden grund ikke er der, skal du gå til at tilpasse Start-menuen. Højreklik på Start-knappen, og vælg Egenskaber. Skift til fanen "Proceslinje" og fjern markeringen af linjen "Dock proceslinjen". Klik på knapperne Anvend og OK.

Trin 4

Hvis du vil have proceslinjen til automatisk at skjule sig fra skærmen, skal du gå til indstillingerne i menuen Start, som du gjorde i det foregående trin. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Skjul proceslinjen automatisk", og tryk på Enter-tasten.

Trin 5

Operativsystemindstillinger anbefaler at blinke proceslinjen til højre eller venstre side af skrivebordet. Således kan du spare værdifuld plads, når du ser og behandler fotos via grafiske redaktører, eller når du skriver meget tekst.

Trin 6

For at gendanne standard systemindstillinger, hvis du ikke selv kan gøre det, skal du bruge Microsoft Fix it-værktøjet. For at downloade dette program skal du klikke på følgende link https://go.microsoft.com/?linkid=9663634. Kør den eksekverbare fil, og følg instruktionerne i guiden Gendan indstillinger.

Anbefalede: