Hvorfor Pc'en Ikke Ser USB-flashdrevet

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Pc'en Ikke Ser USB-flashdrevet
Hvorfor Pc'en Ikke Ser USB-flashdrevet

Video: Hvorfor Pc'en Ikke Ser USB-flashdrevet

Video: Hvorfor Pc'en Ikke Ser USB-flashdrevet
Video: Increase Copy Paste Speed for USB Pen Drive in Windows 10/8/7 2024, Kan
Anonim

Hovedårsagerne til, at en computer ikke kan se et USB-flashdrev, kan opdeles i to brede kategorier: en USB-flashdrevfejl eller en fejl i din computers USB-port. Imidlertid løber årsagerne dybere.

Hvorfor pc'en ikke ser USB-flashdrevet
Hvorfor pc'en ikke ser USB-flashdrevet

Søger efter en grund

Så først skal du kontrollere, hvad der er galt. For at gøre dette skal du indsætte det i USB-flashdrevet og kontrollere, om lyset på USB-flashdrevet blinker. Hvis indikatoren blinker, er der ingen problemer med USB-stikket og med selve flashdrevet. I dette tilfælde ligger sandsynligvis årsagen i svigt i operativsystemet på din pc. Hvis indikatoren ikke blinker, er flashdrevet eller USB-stikket defekt.

Defekt USB-stik

Hvis du indsætter et USB-flashdrev i USB-stikket på frontpanelet på systemenheden, er det værd at kontrollere, om strømkablet til dette stik er tilsluttet. Der er også ofte tidspunkter, hvor portene på frontpanelet simpelthen ikke har nok strøm. For at kontrollere dette skal du tilslutte flashdrevet til USB-porte på bagsiden. Hvis det ikke virker, er det værd at kontrollere, om de bageste USB-porte har strøm nok. De er normalt stærkt belastet med forskellige enheder såsom mus, tastaturer, printere, scannere osv. Afbryd nogle af disse enheder, og kontroller funktionaliteten igen.

Hvis denne procedure ikke hjælper, betyder det, at årsagen sandsynligvis er en fejl i flashdrevet. Uanset om dette er tilfældet, kan du kontrollere ved at slutte det til en anden personlig computer eller bærbar computer. Hvis andre computere ikke viser forbindelsen til flashdrevet, skal du overveje at reparere eller udskifte flashdrevet.

OS-funktionsfejl

Hvis det viser sig, at både flashdrevet og USB-stikket fungerer, er problemet sandsynligvis i operativsystemets indstillinger. For eksempel kan USB-support være deaktiveret i BIOS. Hvis dette ikke er tilfældet, skal der vises en fejlmeddelelse om umuligheden af at genkende USB-enheden, når du tilslutter flashdrevet. Der kan være flere grunde til dette. En af de mulige - når operativsystemet tildeler USB-flashdrevet bogstavet for det allerede tilsluttede drev. Derefter er det nok at ændre flashdrevets drevbogstav i afsnittet "Diskhåndtering" på kontrolpanelet for at løse konflikten.

En anden grund kan være forældede eller mangler drivere til USB-flashdrev. Det er også værd at opdatere dine bundkortdrivere. En almindelig årsag til, at en computer ikke kan se et USB-flashdrev, er tilstedeværelsen af vira på computeren. Derefter skal du scanne din computer for vira og derefter slette alle inficerede filer. Af den måde kan en af grundene til et ikke-fungerende flashdrev også være inkompatibiliteten mellem flashdrevets og computerens filsystem. Bedre at formatere USB-flashdrevet med FAT32- eller NTFS-filsystemet. Dette kan hjælpe med at løse problemet.

Anbefalede: