Sådan Installeres Et Grafikkort På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Grafikkort På En Computer
Sådan Installeres Et Grafikkort På En Computer

Video: Sådan Installeres Et Grafikkort På En Computer

Video: Sådan Installeres Et Grafikkort På En Computer
Video: Sådan Skifter Du Dit Grafikkort [Dansk] Computer guide #1 2024, Kan
Anonim

Når du monterer en ny computer eller forbedrer en eksisterende, skal du følge en række regler og instruktioner, når du installerer komponenter. Producenterne placerer en hurtig installationsvejledning i instruktionerne, men sådanne manualer er for det første for lakoniske (ofte kun en tegning uden forklaringer), og for det andet er forklaringer i dem sjældent på russisk.

Sådan installeres et grafikkort på en computer
Sådan installeres et grafikkort på en computer

Nødvendig

Computer, grafikkort, stjerneskruetrækker, installationsdisk med drivere

Instruktioner

Trin 1

Åbn systemdækslets sidelåg, som giver adgang til bundkortstikkene. Find videokortstikket (det hedder Pci express x16, enten markeret direkte på bundkortet eller markeret i instruktionerne). Hvis du skifter videokort, skal du fjerne det gamle fra stikket. For at gøre dette skal du skrue skruen, der fastgør videokortet i sagen, og trække det forsigtigt mod dig. Hvis kortet ikke passer, skal du se på stikket; det kan have en særlig lås. I dette tilfælde skal du bøje det tilbage, så frigives kortet.

Trin 2

Indsæt det nye grafikkort i stikket. Det skal passe "hele vejen", kontaktgruppens kam skal jævnt og helt falde ned i stikket, mens bagpladen skal passe tæt mod kroppen, og skruehullet skal matche det på sagen. Fastgør videokortet med monteringsskruen, mens sådanne computere, hvis computeren skal være ny, er placeret i kabinettet.

Trin 3

På dette tidspunkt kan processen med installation af videokortet betragtes som afsluttet, tænd for computeren og efter indlæsning af operativsystemet skal du opdatere driveren til grafikkortet. For at gøre dette skal du køre driverinstallationsprogrammet fra den disk, der følger med grafikkortet, eller downloade den krævede driver fra Internettet.

Anbefalede: