Sådan Installeres Et Grafikkort I En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Grafikkort I En Bærbar Computer
Sådan Installeres Et Grafikkort I En Bærbar Computer

Video: Sådan Installeres Et Grafikkort I En Bærbar Computer

Video: Sådan Installeres Et Grafikkort I En Bærbar Computer
Video: Hvordan Man Installerer Ram (Hukommelse) I En Bærbar/Laptop (1080p Full HD) 2024, April
Anonim

Udskiftning af grafikkortet kan udføres både på computere og bærbare computere. Nogle bærbare modeller har understøttelse af installation af eksterne grafikkort, som giver brugerne mulighed for at foretage forbedringer eller reparationer af udstyret. Det skal bemærkes, at ikke alle enheder understøtter udskiftning af grafikkort.

Sådan installeres et grafikkort i en bærbar computer
Sådan installeres et grafikkort i en bærbar computer

Nødvendig

  • - skruetrækker
  • - termisk fedt.

Instruktioner

Trin 1

Notebooks, der har mulighed for at udskifte grafikkortet, er udstyret med et MXM-stik. Tilstedeværelsen af dette slot indikerer, at enheden har et diskret grafikkort fra en tredjepartsproducent, som ikke er loddet til bundkortet. Hvis din bærbare computer kun har et integreret grafikkort, for eksempel fra Intel, er udskiftningsproceduren ikke mulig, da sådanne adaptere er indbygget i bundkortet og kan ikke fjernes uden særlig hardware.

Trin 2

Sluk for din bærbare computer, og tag stikket ud af stikkontakten. Træk batteriet ud fra bagsiden af enheden ved hjælp af de specielle låse på sagen. Skru skruerne, der holder enhedens hoveddæksel af, ved hjælp af en skruetrækker.

Trin 3

Al hardware installeret på computeren er placeret under dækslet. Det skal bemærkes, at der på nogle bærbare modeller er lavet en særlig sektion i etuiet til udskiftning af grafikkortet. Inden du fjerner dækslet, skal du omhyggeligt undersøge sagen for aftagelige dele og individuelle blokke.

Trin 4

For at fjerne grafikkortet skal du fjerne køleren, der er fastgjort til toppen af grafikchippen. Skru sikringsskruerne af, og fjern derefter strømstikket fra åbningen på bundkortet. Fjern derefter varmepuderne, som også er fastgjort med specielle skruer, og læg dem til side. Fjern enheden så forsigtigt som muligt for ikke at beskadige den skrøbelige grafikchip.

Trin 5

Skru MXM-kortet ud ved at fjerne de resterende skruer. Derefter skal du forsigtigt løfte kortet og fjerne det fra åbningen. Fjern det termiske hylster fra det gamle kort, og fastgør det til den nye adapter på samme måde. Dette skal gøres, så placeringen af kabinets termiske afstandsstykker svarer til placeringen af hukommelsesblokkene.

Trin 6

Installer det nye grafikkort i slotten, og læg et tyndt lag termisk pasta på GPU'en, skru derefter kortet ned og installer kølesystemet til den bærbare computer. Det er værd at bemærke, at den termiske pasta skal dække hele chippen jævnt.

Trin 7

Installer varmepuder, og fastgør køleren. Saml plastikdelene på den bærbare computer igen, og sæt beskyttelsesdækslet på igen. Derefter kan du starte den bærbare computer for at kontrollere arbejdsresultaterne. Installationen af skærmkortet er afsluttet.

Anbefalede: