Sådan Installeres To Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres To Grafikkort
Sådan Installeres To Grafikkort

Video: Sådan Installeres To Grafikkort

Video: Sådan Installeres To Grafikkort
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Moderne computerspil stiller meget høje krav til hardwaren. Selvfølgelig kan du i alle spil "forenkle" systemkravene ved at sænke opløsningen på outputbilledet og nedbryde grafikkvaliteten. Men hvad hvis du fuldt ud vil sætte pris på skønheden i et nyt spil, men selv et kraftigt grafikkort giver dig ikke mulighed for at indstille grafikindstillingerne til den maksimale position? Løsningen kan være at installere et andet grafikkort i systemenheden.

Sådan installeres to grafikkort
Sådan installeres to grafikkort

Nødvendig

Computer, lille stjerneskruetrækker, andet grafikkort, grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at det er muligt at installere et andet grafikkort. For at gøre dette skal bundkortet have et andet PCI Express x16-stik. Du kan finde ud af det i instruktionerne til det. Læs også hvilke grafikkortkombinationer der understøttes. For eksempel på et bundkort med et AMD-chipset fungerer et par Nvidia-kort muligvis ikke.

Trin 2

Grafikkortet skal være af samme type som det allerede installerede, ideelt set nøjagtigt det samme. Vær opmærksom på kortkølesystemet, når du køber. For det første skal den være effektiv, og for det andet skal den passe ind i sagen, og ekspansionskort kan forstyrre den.

Trin 3

Åbn sidedækslet på sagen, og sæt kortet i en tom åbning. I dette tilfælde skal det stå oprejst, og kontaktstrimlen forsvinder helt i åbningen. Fastgør kortet med skruen.

Trin 4

Installer en forbindelsesbro mellem kortene. Det kan inkluderes i sættet til både bundkortet og grafikkortet.

Trin 5

Tilslut om nødvendigt ekstra strøm til det installerede grafikkort, kontroller forbindelsen igen og luk sagen. Tænd computeren, og kontroller, om konfigurationen er opdateret i skærmkortets kontrolpanel.

Anbefalede: