Sådan Skriver Du På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du På Skrivebordet
Sådan Skriver Du På Skrivebordet

Video: Sådan Skriver Du På Skrivebordet

Video: Sådan Skriver Du På Skrivebordet
Video: Sådan skriver du et godt CV – få gode og håndgribelige tips i denne videoguide – del 1 | Randstad 2024, Kan
Anonim

Den nemmeste måde at oprette en brugerdefineret bogstav på skrivebordet på er at anvende den direkte på baggrundsbilledet. For at gøre dette kan du bruge enhver grafikeditor, der er installeret på din computer.

Sådan skriver du på skrivebordet
Sådan skriver du på skrivebordet

Nødvendig

Enhver grafikeditor

Instruktioner

Trin 1

Find den fil, der indeholder det billede, dit system bruger som skrivebordsbaggrund. Sådanne billeder placeres som standard i WINDOWSWebWallpaper-mappen på computerens systemdrev.

Trin 2

Hvis OS-indstillingerne ikke tillader dig at se filerne i denne mappe, skal du ændre dem - åbn afsnittet "Værktøjer" i Explorer-menuen, vælg "Mappeindstillinger" og gå til fanen "Vis". Find derefter linjen "Skjul beskyttede systemfiler" på listen over "Avancerede indstillinger", fjern markeringen i afkrydsningsfeltet og klik på knappen "OK".

Trin 3

Start en grafikeditor - standardmaling, Photoshop eller andre.

Trin 4

Læg billedet ind i editoren, hvor du bestemte placeringen i de foregående trin. For at gøre dette skal du i en hvilken som helst editor trykke på CTRL + O-tastekombinationen. Gå til mappen, der indeholder filen, i den dialogboks, der åbnes, vælg den og klik på knappen "Åbn".

Trin 5

Skriv teksten til bogstaverne på det ønskede sted i billedet. Denne procedure kan variere afhængigt af den anvendte editor. For eksempel aktiveres værktøjet Horisontal tekst i Photoshop ved blot at trykke på T-tasten (dette er et latinsk bogstav) eller ved at klikke på T-ikonet i værktøjslinjen. Når du har skrevet tekst på indskriften, skal du i Photoshop klikke på det allerførste ikon på værktøjslisten ("Flyt") og trække teksten med musen til det ønskede sted. Du kan ændre skrifttypen, størrelse, farve, stil, afstand mellem bogstaver og andre parametre i indskriften, hvis du udvider sektionen "Vindue" i menuen og vælger "Symbol" -linjen. Denne handling åbner et panel, hvor alle disse indstillinger er placeret.

Trin 6

Gem den overlejrede baggrundsbilledfil. For at gøre dette skal du i Adobe Photoshop trykke på tastekombinationen alt="Image" + CTRL + SHIFT + S. I det vindue, der åbnes, skal du visuelt vælge de mest optimale kvalitetsindstillinger og trykke på knappen "Gem". I det næste vindue skal du også klikke på "Gem" og bekræfte overskrivning af den gamle fil med dette navn. Dette afslutter proceduren for at anvende en indskrift på baggrundsbilledet på skrivebordet - næste gang systemet starter, vil du se baggrundsbilledet i den form, du har ændret.

Anbefalede: