Sådan Tilføjes En Formel I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Formel I Word
Sådan Tilføjes En Formel I Word

Video: Sådan Tilføjes En Formel I Word

Video: Sådan Tilføjes En Formel I Word
Video: Вычисления в таблицах Word с помощью формул 2024, Kan
Anonim

Microsoft Word 2010 har en indbygget formeldesigner. Du får adgang til det via hovedmenuen. Editorens funktionalitet er repræsenteret af et komplet værktøjssæt til professionel sætning af matematiske udtryk for enhver kompleksitet.

Sådan tilføjes en formel i Word
Sådan tilføjes en formel i Word

Instruktioner

Trin 1

Find på "Indsæt" -fanen i hovedmenuen afsnittet "Formel" markeret med det græske bogstav Pi-ikon. Hvis du vil indsætte en formel fra en skabelon, skal du klikke på trekanten og vælge det ønskede udtryk. For at skrive en formel manuelt skal du klikke direkte på sektionsknappen. Stedet for indtastning af det matematiske udtryk vises på dokumentsiden. Det fremhæves af en ramme, der har et greb til at bevæge sig med musen til venstre og knappen til at kalde den lokale menu til højre.

Trin 2

I designvinduet skal du vælge den type matematisk udtryk, der skal indtastes, og ved at klikke på venstre museknap i det tilsvarende vindue i skabelonen, indtaste de angivne symbolske og numeriske værdier. Vælg symboler ved at klikke på venstre museknap fra et specielt afsnit placeret i midten af editoren.

Trin 3

For at forstørre en symbolsk sektion skal du klikke på trekanten nederst til højre for den. Vinduet Avancerede indstillinger åbnes. Vælg det specialtegn eller det græske bogstav, du ønsker her.

Trin 4

For at indsætte almindelig tekst direkte i en formel skal du klikke på knappen "Almindelig tekst" i venstre side af formelvinduet. I denne tilstand kan du skrive alle tegn, inklusive mellemrum.

Trin 5

Vælg "Professional" eller "Lineær" tilstande, hvis startknapper er placeret på venstre side af designeren. Forskellen mellem disse tilstande er, at formler indtastes i henholdsvis flere niveauer eller i en linje.

Trin 6

For at justere den indtastede formel skal du klikke på trekanten på højre side af vinduet og vælge den ønskede parameter i menuen Justering. Tekst kan formateres til midten, venstre eller højre.

Trin 7

For at gemme det indtastede udtryk skal du vælge punktet "Gem som ny formel" i den lokale menu. For at forlade konstruktøren skal du venstreklikke et vilkårligt sted på arket uden for inputvinduet.

Anbefalede: