Sådan Tilføjes En Elektronisk Signatur Til Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Elektronisk Signatur Til Word
Sådan Tilføjes En Elektronisk Signatur Til Word

Video: Sådan Tilføjes En Elektronisk Signatur Til Word

Video: Sådan Tilføjes En Elektronisk Signatur Til Word
Video: Sådan laver du en underskrift i Word 2024, April
Anonim

Word-dokumenter og andre MS Office-applikationer kan underskrives på to måder - med en almindelig skrifttype eller med en grafisk fil. Vælg den første mulighed, hvis du ikke har en grafisk signatur.

Sådan tilføjes en elektronisk signatur til Word
Sådan tilføjes en elektronisk signatur til Word

Er det nødvendigt

  • - bærer af elektronisk digital signatur
  • - adgangskode til din EDS;
  • - grafisk signaturfil (valgfri).

Instruktioner

Trin 1

Opret et komplet Word-dokument, korrekturlæs, og foretag de nødvendige ændringer, før du gemmer dokumentet. Du skal tilføje en elektronisk signatur til det færdige dokument, fordi efter underskrivelse er den ikke tilgængelig til redigering.

Trin 2

Gem dokumentet i et format, der understøtter digitale signaturer. For at gøre dette skal du gå til "Menu" -> "Fil" -> "Gem som" -> "Andre formater". I dialogboksen, der åbnes, skal du i feltet "Forfattere" indtaste dit navn. Hvis du ikke har gjort dette før, skal du tilføje nøgleord i det relevante felt, hvis det er nødvendigt. Klik på "Gem".

Trin 3

Nu kan du tilføje en elektronisk signatur til dokumentet. Tilslut din digitale signaturbærer til din computer. I det dokument, der skal underskrives, skal du gå til "Indsæt" -> "Signaturlinje". Klik på OK i det vindue, der åbnes.

Trin 4

Hvis du sender et dokument til underskrift til en tredjepart, skal du i vinduet "Signaturindstillinger" angive, hvem der skal underskrive dokumentet, andre nødvendige oplysninger om adressaten. Hvis du underskriver dig selv, kan disse felter efterlades tomme. Fjern markeringen eller aflad afkrydsningsfeltet "Vis signaturdato i signaturlinje", klik på OK. Derefter vises en ramme til tilføjelse af en elektronisk signatur i slutningen af dokumentet.

Trin 5

Hvis det genererede dokument skal underskrives af en tredjepart, kan det sendes til adressaten til underskrift. Hvis du selv underskriver dokumentet, skal du højreklikke på signaturrammen og vælge "Sign".

Trin 6

I dialogboksen, der åbnes, skal du indtaste din signatur ved hjælp af tastaturet eller vælge den fil, der indeholder den grafiske signatur (link "vælg et billede"). Sørg for, at det korrekte EDS-certifikat er valgt nedenfor, og klik på "Sign".

Trin 7

Den kryptografiske tjeneste ser på signaturcertifikatet på de elektroniske medier og beder dig om en adgangskode. Et par sekunder efter indtastning af adgangskoden genererer den en unik digital signatur til dokumentet. Derefter åbnes et vindue med navnet på certifikatindehaveren til højre, og selve dokumentet blokeres.

Anbefalede: