Sådan Starter Du Administrationen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Administrationen
Sådan Starter Du Administrationen

Video: Sådan Starter Du Administrationen

Video: Sådan Starter Du Administrationen
Video: Sådan starter du egen virksomhed! 2024, Kan
Anonim

Sættet med hjælpeprogrammer til administration i Windows inkluderer programmer til styring af lokal sikkerhedspolitik, start af systemtjenester, en opgaveplanlægning og mere end et dusin vigtige kontroller for dens sikre og problemfri funktion. Dette sæt systemapplikationer kan tilgås på flere måder, som kan variere fra OS-version til OS.

Sådan starter du administrationen
Sådan starter du administrationen

Instruktioner

Trin 1

Åbn Windows-hovedmenuen ved at klikke med musen på Start-knappen eller ved at trykke på en af de to Win-knapper på tastaturet. Find linket "Kontrolpanel" - i versionen af Windows XP er det placeret i afsnittet "Indstillinger", og i senere udgivelser af dette operativsystem er det synligt umiddelbart efter åbning af hovedmenuen. Start panelet.

Trin 2

I Windows 7 kan kontrolpanelet også åbnes gennem standard Windows-filhåndtering - Stifinder. Start det ved at dobbeltklikke på "Denne computer" -ikonet eller ved at trykke på tasten Win + E. Linket "Åbn kontrolpanel" i applikationsvinduet er placeret under adresselinjen, tættere på højre side - klik på den.

Trin 3

Klik på linket System og sikkerhed i Kontrolpanel. På den side, der åbnes som et resultat af denne handling, skal du finde påskriften "Administration" - klik på den, og opgaven med at starte et sæt administrationsværktøjer til din computers operativsystem løses.

Trin 4

I Windows 7 kan du reducere antallet af trin i denne procedure. Udvid hovedmenuen, og indtast kun tre bogstaver i feltet "Find programmer og filer" - "admin". Umiddelbart derefter modtager du et søgeresultat med en liste over links, hvoraf den øverste er "Administration" - klik på det, og det samme vindue åbnes som i det foregående trin.

Trin 5

Der er også en alternativ metode, der kan anvendes i en hvilken som helst af de udbredte versioner af Windows i dag. Det bruger en standard programstartdialog - dette er det vindue, der startes ved at vælge punktet "Kør" i operativsystemets hovedmenu. I de seneste OS-versioner er dette link fjernet fra hovedmenuen, men dialogen kan stadig påkaldes ved hjælp af genvejstaster - tryk på Ctrl + R for at starte den.

Trin 6

Skriv (eller kopier og indsæt) kommandoen til kontroladministrationsværktøjer i det eneste indtastningsfelt i dialogboksen, der åbnes, og klik på OK-knappen (eller tryk på Enter). Som et resultat vil det samme vindue med et sæt administrationsværktøjer blive lanceret.

Anbefalede: