Sluk For Rettelser I Word

Indholdsfortegnelse:

Sluk For Rettelser I Word
Sluk For Rettelser I Word

Video: Sluk For Rettelser I Word

Video: Sluk For Rettelser I Word
Video: Wordmat Windows Sluk og Tænd 2024, Kan
Anonim

I et Microsoft Office Word-dokument kan "rettelser" henvise til to funktioner. Autokorrektur - hvis brugeren indtaster et ord med fejltagelser, korrigerer programmet automatisk det for den korrekte variant. Redigering af rettelser - Spor alle ændringer i det originale dokument. Disse funktioner er deaktiveret på forskellige måder.

Sluk for rettelser i Word
Sluk for rettelser i Word

Instruktioner

Trin 1

AutoCorrect fungerer, når indstillingen "Ret stavefejl automatisk" er markeret i indstillingerne. Muligheden for at erstatte ordet, som programmet anerkendes som forkert, findes i en speciel liste. På den ene side er denne funktion praktisk, men nogle gange opstår der fejl: et korrekt indtastet ord genkendes forkert.

Trin 2

Det er ikke nødvendigt at deaktivere funktionen for at afhjælpe situationen. Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet. Vælg Word-indstillinger nederst i menuen for at åbne en ny dialogboks. Gå til sektionen "Stavekontrol" i den. Klik på knappen "AutoCorrect Options" i gruppen med samme navn.

Trin 3

I et yderligere vindue, der åbnes, skal du finde ordet (eller ordene), som du ikke behøver at bruge autokorrektionstilstand, på listen. Vælg den med venstre museknap, og klik på knappen "Slet" nederst i vinduet. Hvis du beslutter at slukke for Autokorrektur helt, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Ret automatisk stavefejl og gemme dine ændringer.

Trin 4

I tilfælde af at dit dokument viser alle de ændringer, du eller andre brugere har foretaget i teksten, skal du henvise til værktøjerne på kontrolpanelet. Klik på fanen Gennemse, og accepter alle ændringer, der allerede er foretaget i dokumentet. For at gøre dette skal du i sektionen "Korrektioner" klikke på knappen med pilen under miniaturen "Accepter". I genvejsmenuen skal du vælge punktet "Anvend alle ændringer på dokumentet".

Trin 5

Sluk derefter fix-tilstanden. På den samme fane Gennemgang i sektionen Sporing skal du klikke på miniatureknappen Korrektioner. Når tilstanden er aktiveret, fremhæves den i en anden farve, i inaktiv tilstand adskiller den sig ikke fra resten af miniatureknapperne på værktøjslinjen. Gem dit dokument.

Anbefalede: