Sådan Oversættes Et Scannet Dokument Til Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Et Scannet Dokument Til Word
Sådan Oversættes Et Scannet Dokument Til Word

Video: Sådan Oversættes Et Scannet Dokument Til Word

Video: Sådan Oversættes Et Scannet Dokument Til Word
Video: How to Convert Scanned Image to Editable Text without using any software 2024, April
Anonim

Hvis du har brug for en elektronisk kopi af et udskrevet dokument, er scanneren en uundværlig assistent. Det er dog ofte nødvendigt at have et scannet dokument ikke kun i grafisk format, men også i tekstformat.

Sådan oversættes et scannet dokument til Word
Sådan oversættes et scannet dokument til Word

Er det nødvendigt

FineReader eller lignende program

Instruktioner

Trin 1

For at oversætte et scannet dokument til Word skal du genkende teksten på det. For at gøre dette skal du bruge et program som ABBYY FineReader, der er designet til at løse sådanne problemer. Derudover kan du ved hjælp af grænsefladen til dette program også scanne dokumenter. Som en analog af FineReader kan du bruge programmer som CuneiForm, Readiris Pro, Free OCR, SimpleOCR osv.

Trin 2

For at begynde at genkende tekst i et scannet dokument skal du åbne dokumentet i det valgte program. Hvis dokumentet er flersidet, skal du angive det sideområde, du vil genkende. Du kan også angive det område på den side, der skal genkendes. Derudover kan du vælge sprog for teksten i det genkendte dokument, feltværdier og andre parametre. Klik på knappen "Genkend".

Trin 3

Efter afslutningen af anerkendelsesproceduren åbnes den resulterende tekst i et ekstra vindue. Du kan kontrollere det og manuelt foretage ændringer og rette eventuelle fejl fra programmet. Du kan springe dette trin over og vende tilbage til redigering af teksten straks efter at have gemt dokumentet. Klik derefter på knappen "Gem".

Trin 4

Du bliver bedt om at gemme den redigerede tekst i et af flere formater. Vi er interesserede i Microsoft Word-format. Vælg.doc-formatet, giv det gemte dokument et navn og gem det. Opgaven er afsluttet - det scannede dokument er blevet oversat til Word.

Anbefalede: