Sådan Gendannes Et Slettet Spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Slettet Spil
Sådan Gendannes Et Slettet Spil

Video: Sådan Gendannes Et Slettet Spil

Video: Sådan Gendannes Et Slettet Spil
Video: ХЕЙТЕРЫ ПОХИТИЛИ ПРИШЕЛЬЦА! Пришельцы в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Gendannelse af et slettet spil på en Windows-computer følger de generelle principper for gendannelse af slettede filer. I nogle tilfælde kan du klare det med de indbyggede systemværktøjer, i andre skal du bruge yderligere software.

Sådan gendannes et slettet spil
Sådan gendannes et slettet spil

Instruktioner

Trin 1

Tjek indholdet af din indkøbskurv. Det er muligt, at fjernspillet er placeret der. I dette tilfælde skal du åbne genvejsmenuen for den fundne fil ved at klikke på højre museknap og vælge kommandoen "Gendan".

Trin 2

Prøv at gendanne den nødvendige fil fra arkivet. For at gøre dette skal du åbne systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Kontrolpanel". Udvid linket System og vedligeholdelse, og udvid noden Backup og gendannelse. Brug kommandoen Gendan mine filer, og følg guideens anbefalinger.

Trin 3

Gå tilbage til hovedmenuen Start for at bruge en alternativ metode til at gendanne et slettet spil, og gå til Computer. Bestem mappen, hvor det ønskede spil blev gemt, og åbn kontekstmenuen ved at højreklikke. Angiv emnet "Gendan den forrige version", og find den ønskede linje på listen, der åbnes. Åbn det fundne element ved at dobbeltklikke på det og trække den fil, der skal gendannes, til computerens skrivebord.

Trin 4

Hvis alle ovenstående trin ikke hjalp, skal du downloade og installere en specialapplikation Recuva på din computer designet til at lette og automatisere processen med at gendanne slettede filer. Kør programmet, og brug kommandoen "Analyse" i programmets hovedvindue. Denne handling scanner det valgte drev i rækken ved siden af knappen. Vent på, at processen er færdig, og find det spil, du ønsker, i biblioteket i den dialogboks, der åbnes. Bemærk, at ud over filnavnet viser Recuva også den fulde sti til det sted, hvor filen blev gemt, størrelse, ændringsdato og gendannelsessandsynlighed. Vælg den ønskede fil, og klik på knappen "Gendan". Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Ja" i vinduet, der åbner systemanmodningen, og vent på, at processen er afsluttet.

Anbefalede: