Sådan Afinstalleres Et Spil, Hvis Det Blev Slettet Forkert

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afinstalleres Et Spil, Hvis Det Blev Slettet Forkert
Sådan Afinstalleres Et Spil, Hvis Det Blev Slettet Forkert

Video: Sådan Afinstalleres Et Spil, Hvis Det Blev Slettet Forkert

Video: Sådan Afinstalleres Et Spil, Hvis Det Blev Slettet Forkert
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, Kan
Anonim

Manglende afinstallation af et spil skyldes normalt forkert læsning eller fravær af "install.log" -filen, som genereres under installationen af spillet og indeholder oplysninger om, hvordan og hvor det blev installeret. Det er han, der kræves for at starte den omvendte proces (afinstallation). Hvis filen blev beskadiget, skal du slette spillet "manuelt".

Sådan afinstalleres et spil, hvis det blev slettet forkert
Sådan afinstalleres et spil, hvis det blev slettet forkert

Instruktioner

Trin 1

Selvfølgelig er det bedst at slette spillet efter reglerne. For at gøre dette skal du køre "Afinstaller" -filen i mappen med selve spillet eller bruge det installerede systems muligheder. I det andet tilfælde skal du gå ind i kontrolpanelet gennem Start-menuen, vælge afsnittet Tilføj eller fjern programmer, vent til listen over programmer, der er installeret på computeren, dannes, vælg dit spil og klik på knappen Fjern.

Trin 2

For at placere mappen med spillet i papirkurven på egen hånd skal du finde den på en af computerdiskene, vælge den og trykke på "Slet" -tasten, bekræfte handlingen med "Enter" -tasten. Det samme kan gøres ved hjælp af musen: flyt markøren til mappen, åbn rullemenuen med højre museknap, vælg kommandoen “Slet” ved at klikke på den med en hvilken som helst museknap. Bekræft handlingen.

Trin 3

For "tunge" spil passer ikke i kurven. For at slette dem permanent skal du bruge kombinationen Shift og Delete. Hvis en eller flere af komponenterne ikke kan fjernes i normal tilstand, skal du genstarte computeren i sikker tilstand. For at gøre dette, mens systemet starter, skal du trykke på og holde "F8" -tasten nede i et par sekunder og derefter vælge "Sikker mod" -elementet.

Trin 4

Nogle spil installerer forskellige komponenter i forskellige kataloger. For eksempel kan mappen "Gem" være placeret på en anden placering end selve spillet. For at finde de forskellige komponenter skal du bruge søgemuligheden ved det fulde navn på spillet eller store bogstaver i navnet (afhængigt af hvordan spillet "kaldte sig selv" under installationen). For at gøre dette skal du kalde kommandoen "Søg" gennem menuen "Start". Slet de komponenter, der findes på denne måde.

Trin 5

Oplysningerne om spillet forbliver i registreringsdatabasen. For at fjerne dem skal du bruge menuen "Start" til at kalde kommandoen "Kør". I feltet skal du skrive uden anførselstegn og mellemrum "regedit", starte registreringseditoren. I den øverste menulinje skal du åbne søgefunktionen ("Rediger" - "Find") og indtaste navnet på spillet i marken. Slet elementer, der er relateret til spillet ("Slet" -tasten eller "Slet" -kommandoen i rullemenuen påkaldt med højre museknap). For at gå til det næste fundne element skal du bruge indstillingen "Find næste" eller trykke på "F3" -tasten. Luk registreringseditoren ved at klikke på knappen "X" i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: