Sådan Indstilles En Metric

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Metric
Sådan Indstilles En Metric

Video: Sådan Indstilles En Metric

Video: Sådan Indstilles En Metric
Video: Annex Finance многофункциональная DeFi платформа 2024, Kan
Anonim

Yandex Metrica er ret nyttigt værktøj til en webmaster. Ved at installere en tæller på dit websted, som ejer eller administrator af ressourcen, kan du modtage maksimal information om besøg på dit websted og andre parametre.

Sådan indstilles en metric
Sådan indstilles en metric

Nødvendig

Computer, internetadgang, webstedsadgang, Yandex mail-konto

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du registrere dig i Yandex-mailtjenesten (yandex.ru). For at gøre dette skal du åbne hovedsiden og klikke på linket "Opret en postkasse". Når du har oprettet en konto, har du adgang til Yandex Metrica. For at gøre dette skal du indtaste følgende URL i adresselinjen - metrika.yandex.ru. En side åbnes, så du kan registrere dit websted i tællersystemet. Her skal du klikke på knappen "Get Meter".

Trin 2

Når du har klikket på knappen for at modtage tælleren, omdirigeres du til dens indstillingsside. Her kan du indstille mål, ændre tællerens farve samt give offentlig eller privat adgang til statistik. Når tælleren er modtaget, får du koden. Denne kode skal kopieres, og opret derefter et mål (se hjælp til tjenesten). Når målet er oprettet, kan du fortsætte med at installere tælleren på dit websted.

Trin 3

Åbn den FTP-klient, du bruger, og opret forbindelse til din server. Dernæst skal du åbne din webstedsmappe, som vil være placeret i "Public-HTML" -mappen. I stedmappen skal du finde footer.php-filen (vi specificerer ikke en bestemt sti, da det afhænger af den motor, der bruges af webstedet).

Trin 4

Hvorfor har du brug for en sidefodfil? Fordi det er i dette område af webstedet, at tælleren er placeret i de fleste tilfælde. Du har ret til at integrere tælleren et andet sted på siden. Når du har åbnet footer.php-filen til redigering, skal du indsætte tællerkoden, som du tidligere har kopieret til den. Gem ændringerne i filen og på serveren, og besøg derefter dit websted. En hit-tæller vises på det sted, hvor du integrerede metric-koden. For at komme ind i den metriske grænseflade skal du bare klikke på selve tælleren.

Anbefalede: