Sådan Laver Du Smuk Tekst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Smuk Tekst
Sådan Laver Du Smuk Tekst

Video: Sådan Laver Du Smuk Tekst

Video: Sådan Laver Du Smuk Tekst
Video: Sådan laver du æblecrumble - verdens letteste kage 2024, Marts
Anonim

Smuk tekst kan være påkrævet til websider og lykønskningskort, til oprettelse af et logo og din egen signatur på et foto … Du kan lave en smuk inskription ved hjælp af grafiske redaktører eller en af de mange internettjenester, der tilbyder tusindvis af skrifttyper med en række effekter.

Sådan laver du smuk tekst
Sådan laver du smuk tekst

Instruktioner

Trin 1

På bloggif.com kan du oprette en fotocollage, et lysbilledshow, dine egne animerede humørikoner, dekorere et foto med en smuk usædvanlig ramme og en original animeret skrifttype. Indtast den ønskede tekst i feltet "Tekst", og klik på feltet "Vælg en effekt". Du kan vælge mellem næsten 3000 forskellige skrifttypestile til din besked.

Trin 2

I feltet "Stil" skal du angive skrifttypen. De foreslåede indstillinger er de samme som standardsættet af skrifttyper i enhver teksteditor. I feltet "Flere indstillinger" kan du vælge skriftstørrelse, baggrund og stregfarve, tilføje skygger og rotere tekst. Når du kontrollerer alle designoplysningerne, skal du klikke på knappen "Opret min tekst".

Trin 3

Hvis du ikke kan lide resultatet, skal du foretage en ændring i afsnittet "Tekstparametre" og klikke på "Bekræft ændringer". Højreklik på den færdige tegning, og vælg "Gem billede som …", og angiv derefter mappen på din computer, hvor teksten skal gemmes.

Trin 4

Webstedet Effectfree.ru er hovedsageligt beregnet til fotobehandling, men det har rige muligheder for at skabe smukke inskriptioner. I fanen "Overlay Text" skal du angive det billede, som du vil tilføje tekst til. Hvis billedet findes på din computer, skal du klikke på Gennemse; hvis det er på en webside, skal du indtaste URL'en i boksen Eller download fra URL. Hvis du vil skrive tekst på en ren baggrund, skal du forberede et tomt baggrundsbillede på forhånd ved hjælp af en hvilken som helst grafikeditor. Klik på "Upload foto".

Trin 5

Skriv en indskrift i feltet "Indtast tekst". Vælg størrelse, type og farve på skrifttype og skygge. Udvalget er ret dårligt sammenlignet med bloggif.com. Du kan flytte etiketten ved hjælp af retningspilene. Når du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på "Overlay Text" og derefter "Download and Continue". Marker "Gem fil", og angiv den mappe, hvor du vil gemme billedet.

Trin 6

Cooltext.com tilbyder et meget smukt fontdesign. Klik på ikonet med eksemplet på teksten, og angiv i det nye vindue skrifttypeparametre og baggrundsparametre. Eksemplet viser ændringerne. Klik på Opret logo for at gemme teksten.

Anbefalede: