Sådan åbnes En Internetbrowser

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Internetbrowser
Sådan åbnes En Internetbrowser

Video: Sådan åbnes En Internetbrowser

Video: Sådan åbnes En Internetbrowser
Video: Smart Hub - Видео с инструкциями - Веб-браузер 2024, Kan
Anonim

Browseren er designet til at få adgang til internetressourcer og er et af operativsystemets hovedprogrammer. Selv en uerfarlig computerbruger kan åbne en internetbrowser.

Sådan åbnes en internetbrowser
Sådan åbnes en internetbrowser

Instruktioner

Trin 1

Åbning af en internetbrowser svarer til at starte ethvert computerprogram. Den eneste forskel er, at browseren er installeret i systemet som standard, og selv ved den første lancering af systemet falder ikonet for at starte browseren helt sikkert ind i brugerens synsfelt. For at starte en internetbrowser skal du blot dobbeltklikke på dens ikon. Browseren starter i løbet af få sekunder. Browser-knappen kan også være docket i den såkaldte Quick Launch-bjælke, som er placeret til højre for Start-knappen på proceslinjen (nederst på skærmen). For at åbne browseren ved hjælp af hurtigstartlinjen skal du blot klikke på dens ikon en gang.

Trin 2

Internetbrowseren er et af de vigtigste programmer i Windows-operativsystemet, så måderne at starte det på er forenklet så meget som muligt. Knappen til at åbne internetbrowseren fremhæves altid på en speciel måde i Start-menuen. For at starte browseren skal du åbne denne menu og klikke på knappen "Internet" øverst i venstre kolonne i menuen. Ved at trykke på denne knap fungerer det som en kommando til at indlæse standardbrowseren i RAM. Det vil sige, hvis du har flere browsere installeret på din computer, men oftest bruger du en af dem, kan du indstille den som standardbrowser, og den starter altid, når du klikker på "Internet" -knappen i "Start "menu. Standardbrowseren tildeles i dens indstillinger eller i "Kontrolpanel" ved hjælp af tjenesten "Vælg standardprogrammer".

Trin 3

Ved at åbne en genvej til internettet fra filhåndteringen i operativsystemet eller et hyperlink fra en hvilken som helst tekstfil åbnes browseren automatisk. du kan placere en internetgenvej på dit skrivebord eller i en hvilken som helst mappe, der passer dig, og ved at klikke på denne genvej åbnes internetbrowseren.

Anbefalede: